Τι περιμένει ο Αιολικός

-Μέσα στις επόμενες μέρες η κλήρωση

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων για όλο το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, έγιναν γνωστές οι ομάδες που προβιβάστηκαν στην Football League, αλλά και αυτές που θα παλέψουν μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.
Μια από αυτές είναι και ο Αιολικός, που τερμάτισε δεύτερος στον 7ο όμιλο, πίσω μόνο από το Αιγάλεω, βάζοντας από κάτω του Ηλυσιακό και Πανθηραϊκό.
Ο Αιολικός, λοιπόν, θα μπει στην κληρωτίδα, μαζί με άλλους τρεις δεύτερους, αυτούς του 5ου, 6ου και 8ου ομίλου.
Δεύτερος στον 5ο όμιλο τερμάτισε ο Ιωνικός, κατακτώντας στο νήμα την θέση αυτή, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Εθνικού την τελευταία αγωνιστική και εκείνος επιβλήθηκε του Ατσαλένιου, καταφέρνοντας να πάρει στο τέλος το εισιτήριο των play off.
Στον 7ο όμιλο, τα πράγματα ήταν από καιρό ξεκάθαρα, με τον Ιάλυσο να τερματίζει πρώτο και δεύτερος να βρίσκεται ο Διαγόρας Ρόδου, που διέγραψε πολύ καλή πορεία στον όμιλο.
Τέλος, στον 8ο όμιλο, την 2η θέση κέρδισε η ομάδα της Καλαμάτας, που είχε καταφέρει εδώ και λίγες αγωνιστικές να αποσπαστεί από τον τρίτο, κυνηγώντας έως το τέλος και την πρωτιά, που δεν κατάφερε όμως να πάρει.
Η ομάδα της Μυτιλήνης λοιπόν θα τεθεί αντιμέτωπη με μια από τις παραπάνω ομάδες, με το έργο της σίγουρα να μην είναι εύκολο, καθώς στην κλήρωση υπάρχουν ομάδες με μεγάλο όνομα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η κλήρωση θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι αγώνες θα είναι διπλοί, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα αυτού που βγήκε πρώτος από την κληρωτίδα. Οι αγώνες θα γίνουν μετά το Πάσχα, με πιθανότερες ημερομηνίες τις 5 και 12 Μαΐου.