Την άνοιξη τα εγκαίνια με μια έκπληξη!

Εδώ και λίγες μέρες στο γήπεδο του Μολύβου βρίσκεται ο πλαστικός χλοοτάπητας ο οποίος θα τοποθετηθεί σύντομα, ώστε να πρασινίσει επιτέλους το συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτή ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς το έργο για κάποια στιγμή είχε κολλήσει και ο προβληματισμός για το μέλλον του ξερού, προς το παρόν, γηπέδου του Μολύβου ήταν μεγάλος, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο έργο για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.

Πλέον είναι θέμα χρόνου το γήπεδο του Μολύβου να πρασινίσει, κάτι το οποίο χρειάζεται η περιοχή αλλά και ο Αρίων Μήθυμνας, ο οποίος αναγκάζεται να δίνει τα παιχνίδια του στο γήπεδο της Στύψης και όχι στην φυσική του έδρα. Αυτό συμβαίνει από το ξεκίνημα της σεζόν και γίνεται από ανάγκη καθώς το γήπεδο του Μολύβου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη στιγμή που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Αυτό, πάντως, που χαροποιεί και γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Αρίωνα είναι ότι σύντομα θα επιστρέψουν στο γήπεδό τους και θα μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί τα παιχνίδια σε ένα στάδιο-στολίδι το οποίο θα έχει πρασινίσει. Άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές πως εν έτει 2019 θα έπρεπε ήδη να μην υπάρχει ξερό γήπεδο πάνω στο νησί, όμως σχεδόν οι μισές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας έχουν αυτό το πρόβλημα.

Τώρα όσον αφορά αποκλειστικά το γήπεδο του Μολύβου, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα είναι έτοιμο το αμέσως χρονικό διάστημα και είναι δεδομένο πως ο Αρίων Μήθυμνας θα δώσει αρκετά παιχνίδια στη φυσική του έδρα. Πάντως, όπως προκύπτει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, οι διοικούντες το σύλλογο έχουν προγραμματίσει μια έκπληξη στο φίλαθλο κοινό  όταν θα γίνουν τα εγκαίνια την άνοιξη, όπως προβλέπεται. Ο Αρίων Μήθυμνας με συντονισμένες κινήσεις προσπαθεί να φέρει στο νησί την Εθνική Ελλάδας των ανδρών ή έστω, αν δεν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις των διεθνών μας, την Εθνική Ελπίδων, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει επίσης και η πιθανότητα να βρεθεί στη Λέσβο η Εθνική Ενόπλων.

Όπως και να ‘χει, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα και θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση.