Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Στύψη και Φίλια

Δύσκολες αποστολές έχουν Αετός και Όλυμπος με Αρίωνα Μήθυμνας και Φίλια αντίστοιχα για την 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. 

Ο Αετός πηγαίνει στη Στύψη για να αντιμετωπίσει τον Αρίωνα με στόχο να φύγει με τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κορυφή, κρατώντας την απόσταση των τριών βαθμών από τον δεύτερο Όλυμπο. Η ομάδα του Μολύβου με τη σειρά της θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην τετράδα. Ο Όλυμπος δοκιμάζεται στη Φίλια απέναντι στην τοπική ομάδα και θα επιδιώξει να φύγει με τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Από την άλλη η φορμαρισμένη Φίλια θα τα δώσει όλα για να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση. 

Το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Αγία Παρασκευή αύριο Σάββατο, όπου ο Ατρόμητος Ανεμότιας που καίγεται για το τρίποντο καθώς έχει μείνει χαμηλά, φιλοξενεί τον Ανδρονικά που θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής στον Μεσότοπο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Δαφίων με στόχο ακόμα ένα τρίποντο στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα, ενώ αποτέλεσμα θέλει και ο Απόλλων, ο οποίος έχει μείνει χαμηλά. 

Στον Παπάδο θα αναμετρηθούν η Αναγέννηση Γέρας με τον Οδυσσέα Ελύτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν τρίποντο για να πλησιάσουν τις πρώτες τέσσερις θέσεις. Από την άλλη ο Ελύτης θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα για να ρεφάρει την ήττα από τον Ανδρονικά. Ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στα Λουτρά με τον Ορφέα Κεραμειών να υποδέχεται τον Αιγέα, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να πάρουν ψυχολογία για τη συνέχεια. Τέλος, στα Βασιλικά η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Προοδευτική που είναι το φαβορί και αναμένεται να φύγει με το διπλό. Χωρίς άγχος και για το καλύτερο θα παλέψει ο ΑΟΒ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Ατρόμητος Ανεμότιας – Ανδρονικάς (γήπεδο: Αγίας Παρασκευής)

Κυριακή, 15:00

  • Αρίων Μήθυμνας – Αετός (γήπεδο: Στύψης)
  • Μεσότοπος – Απόλλων Δαφίων (γήπεδο: Μεσοτόπου)
  • Αν/ση Γέρας – Οδυσσέας Ελύτης (γήπεδο: Παπάδου)
  • Ορφέας Κεραμειών – Αιγέας (γήπεδο: Λουτρών)
  • Φίλια – Όλυμπος (γήπεδο: Φίλιας)
  • ΑΟ Βασιλικών – Προοδευτική (γήπεδο: Βασιλικών)