“Έρχονται” οι νέες ταινίες στο Σινέ-Αρίων

Spread the love

Με δημοφιλείς ταινίες για μικρούς και μεγάλους το Σινέ-Αρίων συνεχίζει τις προβολές του στις δύο ανακαινισμένες κινηματογραφικές αίθουσες, επιλέγοντας για το πρόγραμμά του εκείνες τις ταινίες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των σινεφίλ. 

Έτσι για τους μικρούς μας φίλους δύο μεταγλωττισμένες ταινίες Το ΕΓΩ και ο Πάντα Παγκ στην Αφρική, και οι δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων που θα προβληθούν τα Σαββατοκύριακα και 21 – 22 Σεπτεμβρίου και 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

Από τις 20/9 έως τις 2/10 συνεχίζεται η προβολή του Τελειώνει με Εμάς, της ρομαντικής κομεντί, που ωστόσο πραγματεύεται το πολύ σοβαρό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας. Μια ταινία που τόσο έχει συζητηθεί και στις προβολές της στην Αθήνα. 

Επίσης το σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η ταινία Ο Σκαθαροζούμης. 

Από την Παρασκευή 20/9 έως και στις 25/9 στην αίθουσα 1 του Σινέ-Αρίων θα προβάλλεται το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Alien Romulus, ενώ στις 27/9 θα ξεκινήσει η προβολή της συγκλονιστικής ταινίας LEE, που πραγματεύεται τη ζωή της ΛΙ ΜΙΛΕΡ, η οποία υπήρξε μία από τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Θα προβάλλεται στην αίθουσα 1 από 27/9 έως 2/10 στις 9:30 το βράδυ.

Επίσης στην αίθουσα 2, για τις ίδιες ημερομηνίες, θα προβάλλεται η περιπέτεια Deadpool και Wolverine που υπόσχεται να συναρπάσει με πολλή δράση. 

Lee

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 117

ΕΙΔΟΣ: ΔΡΆΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΉ, ΠΟΛΕΜΙΚΉ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ELLEN KURAS

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: KATE WINSLET, JOSH O’CONNOR, ANDREA RISEBOROUGH, ANDY SAMBERG, ALEXANDER SKARSGÅRD, MARION COTILLARD, ENRIQUE ARCE, NOÉMIE MERLANT, ARINZÉ KENE, VINCENT COLOMBE

Η ταινία αποτυπώνει την πορεία της Λι Μίλερ (Κέιτ Γουίνσλετ) από μοντέλο του φωτογράφου Μαν Ρέι σε μια απ’ τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Χάρη στο μοναδικό ταλέντο και το αχαλίνωτο πείσμα της κατάφερε να απαθανατίσει μερικές αξέχαστες εικόνες, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία της ίδιας στο μπάνιο του Χίτλερ.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση