ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Χρυσό μετάλλιο για Κοντού-Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23!

Spread the love

Ακόμα ένα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της η Μηλένα Κοντού, η οποία έκανε το τρία στα τρία στις διοργανώσεις που έχει πάρει μέρος τις τελευταίες εβδομάδες. 

Η Μυτιληνιά αθλήτρια του ΝΟΜ μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, αλλά και το χρυσό μετάλλιο στο τριπλό παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά, κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου στην Αδριανούπολη της Τουρκίας. 

Αρχικά το Σάββατο η Μηλένα Κοντού και η Ευαγγελία Αναστασιάδου τερμάτισαν άνετα στην 1η θέση του προκριματικού του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών σε μια κούρσα που όλα τα πληρώματα πέρασαν στον τελικό, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή, με τις δυο Ελληνίδες αθλήτριες να δείχνουν την ανωτερότητά τους από τα άλλα πληρώματα, τερματίζοντας στην 1η θέση με χρόνο 7:02.18, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στην 2η θέση, αλλά πολύ πίσω από το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε η Ιταλία με χρόνο 7:11.17, ενώ 3η κατετάγη η Πολωνία με 7:15.17. 

Να σημειωθεί πως η Εθνική ομάδα κωπηλασίας επέστρεψε από την Τουρκία, έχοντας στις αποσκευές της έξι μετάλλια, ένα χρυσό και πέντε χάλκινα. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση