Με μεράκι και νόστο το περιοδικό «ΑΚΡΑΣΙ» 

Spread the love

Το νέο τεύχος του περιοδικού «Το Ακράσι», κυκλοφόρησε και φέτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακρασίου, που ανακοίνωσε με χαρά την κυκλοφορία του και την αποστολή του σε έντυπη μορφή μέσω ταχυδρομείου.

Εδώ και 28 χρόνια το περιοδικό ζωντανεύει σε κάθε εκτύπωσή του το χθες και το σήμερα, τις γωνιές και τα σοκάκια του πανέμορφου χωριού στα χέρια των απανταχού Ακρασιωτών, την ιστορία, τις παραδόσεις και την αγάπη για τον τόπο τους. Η ύλη του παραμένει πάντα πλούσια, εις πείσμα των καιρών και της κρίσης των εντύπων, με ενδιαφέροντα άρθρα και πολλές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που αποτυπώνουν τη ζωή στο γραφικό ορεινό Ακράσι.

«Κλείνουμε 28 ΧΡΟΝΙΑ έκδοσης του περιοδικού Το ΑΚΡΑΣΙ του Πολιτιστικού μας Συλλόγου Ακρασίου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ενισχύουν οικονομικά την έκδοση του περιοδικού το οποίο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Φροντίζουμε να το στείλουμε σε όλους τους Ακρασιώτες όπου αν βρίσκονται. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους εκείνους, τους πάρα πολλούς, που από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, μας έκαναν την τιμή να μοιραστούν μαζί μας την σοφία και τη γνώση τους μέσα από τις σελίδες του Περιοδικού μας ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση