Συνεδριάζει η πειθαρχική της ΕΠΟ για την τύχη του αγώνα Αιγέας – Απόλλων Ευπαλίου

Spread the love

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει σήμερα, ώστε να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αιγέα Πλωμαρίου και τον Απόλλωνα Ευπαλίου, που δεν διεξήχθη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας του γεγονότος πως η ομάδα της Φωκίδας είχε βγάλει τα αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα στη Μυτιλήνη σε λάθος ημερομηνία. 

Το παιχνίδι ματαιώθηκε με υπαιτιότητα του Απόλλωνα, που βάσει του ΚΑΠ, κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει το ματς στα χαρτιά, αλλά και να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με -5 βαθμούς, κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στην πράξη θα είναι αρκετά επώδυνο για την ομάδα της Φωκίδας. Στον Αιγέα παρακολουθούν τις εξελίξεις, περιμένοντας την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία εξετάζει όλα τα δεδομένα πριν πάρει την τελική της απόφαση για την τύχη του αγώνα. 

Πάντως ακόμα και αν η ομάδα του Πλωμαρίου πάρει στα χαρτιά την πρόκριση στην 3η φάση, το εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα δύσκολα θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή και το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Αιγέας θα κληθεί να δώσει δυο παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών, αφού στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με την ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά να δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Σταυρού. 

Νέα μεταγραφή ο Χρυσάφης…

Στα μεταγραφικά ο Αιγέας απέκτησε τον Παναγιώτη Χρυσάφη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ντόπιο στοιχείο στο ρόστερ του με έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Χρυσάφης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Όλυμπο, ο οποίος δεν στάθηκε εμπόδιο στην μετακίνηση του παίκτη στον νταμπλούχο Λέσβου που παραχώρησε στην ομάδα της Αγιάσου τον νεαρό επιθετικό Θανάση Σέγκο

Από κει και πέρα ο Αιγέας ρίχνει ματιές και σε άλλους ποδοσφαιριστές με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ωστόσο δεν θα βιαστεί να κάνει την επόμενη κίνηση, μέχρι να βρεθεί κάτι καλό στην αγορά που θα ικανοποιεί τον Δημήτρη Γαβαλά και τους συνεργάτες του. Άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έχει κλείσει, με τον Αιγέα να θέλει πλέον να βάλει τις τελευταίες του πινελιές όσο το μεταγραφικό παράθυρο παραμένει ανοιχτό.  

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση