ΤΕΝΙΣ: Ξεκινά την Κυριακή στη Μυτιλήνη το 15ο διεθνές τουρνουά Cosmote Junior cup

Spread the love

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου θα φιλοξενηθεί για 15η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά τένις Cosmote Mytilene Junior cup με τη συμμετοχή 80 περίπου αθλητών και αθλητριών κάτω των 18 ετών από 20 χώρες. 

Η σημαντική αυτή διοργάνωση που κάθε χρόνο τραβάει τα βλέμματα των φίλων του τένις και όχι μόνο θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 του ίδιου μήνα, σε επτά μέρες γεμάτες τένις στα γήπεδα αντισφαίρισης στη Μυτιλήνη, τα οποία είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για να φιλοξενήσουν τους αγώνες. Η δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων που θα συνεχιστούν και την επόμενη μέρα. 

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα διεξαχθούν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα, στις 6 και μισή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης, στην οποία θα δώσουν το παρών αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στην διοργάνωση, καθώς και οι τοπικοί φορείς του νησιού που στηρίζουν το τουρνουά.   

Στο αγωνιστικό σκέλος το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις συμμετοχές τριών αθλητριών του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, της Ειρήνης Τσακίρη, της Νάνσυς Τσακίρη και της Εμμανουέλας Βαγιωνά, οι οποίες θέλουν να διακριθούν στην διοργάνωση, έχοντας την στήριξη του κοινού που θα σπεύσει στην Νεάπολη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των τριών κοριτσιών, αλλά και των υπόλοιπων αθλητών και αθλητριών που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά, θεσμός για τα δρώμενα του λεσβιακού αθλητισμού που στηρίζει σημαντικά και την τοπική κοινωνία. Να σημειωθεί πως στο διεθνές τουρνουά θα αγωνιστεί και η Έλενα Μακαντάση με καταγωγή από Μυτιλήνη, η οποία θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Αυστραλίας.

Τη διοργάνωση στηρίζουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Μυτιλήνης, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου και ο ΟΤΕ. Τέλος, τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται μέσω της ITF σε 204 χώρες.  

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση