Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

1.041 μόνιμοι υπάλληλοι

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Στο τραπέζι των συζητήσεων του ΑΣΕΠ μπαίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες η μεγάλη προκήρυξη για την πρόσληψη 1.041 μόνιμων υπαλλήλων σε Δήμους, Περιφέρειες και φορείς όλης της χώρας. Τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής θα καθορίσουν άμεσα το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για την δημιουργία του τελικού κειμένου της προκήρυξης και αποστολής στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Η προκήρυξη για τον πανελλήνιο διαγωνισμό θα εκδοθεί στα τέλη Οκτωβρίου και η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων θα διατεθεί σε Δήμους και Περιφέρειες. Η επιλογή των νέων, μόνιμων υπαλλήλων θα γίνει με γραπτές εξετάσεις και οι θέσεις αφορούν στις βαθμίδες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

-Στη βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων προστίθενται 20 μονάδες για μόνιμους κατοίκους περιοχών ως εξής:

-Μικρών νησιωτικών Δήμων

– Μικρών ηπειρωτικών και μικρών ορεινών Δήμων

– Μεγάλων και μεσαίων νησιωτικών Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

– Μεσαίων ηπειρωτικών Δήμων, καθώς και μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών και Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

– Μεσαίων ηπειρωτικών Δήμων, καθώς και μεγάλων ηπειρωτικών  Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που υπάγονται στην έννοια των ορεινών Δήμων του άρθρου 2Β του v. 3852/2010 Ο.Τ.Α, που εντάσσονται σε σχέδιο αναπτυξιακής μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή

-Κατά 10 μονάδες για τους μόνιμους κατοίκους των μεγάλων και μεσαίων νησιωτικών Δήμων, εκτός των υπαγομένων στην Περιφέρεια Αττικής με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων, μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών των Περιφερειών Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου και μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών με πληθυσμό έως 25.000 κατοίκων, εκτός των υπαγομένων στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img