Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

100.000 ευρώ από το Υπ. Εσωτερικών στο Δήμο Μυτιλήνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Μυτιλήνης με το ποσό των 100.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών που συνέβησαν στα διοικητικά του όρια, αλλά και την συνδρομή του με εξοπλισμό και συνεργεία στην καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή του Πολιχνίτου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο κατά την οποία συζητήθηκαν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, το μεταναστευτικό, η ενεργειακή κρίση, η χρηματοδότηση των σχολείων, καθώς και οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Δήμος σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Σε ότι αφορά την υλοποίηση των δύο μεγάλων έργων που ο ίδιος είχε εξαγγείλει κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στο νησί μας, τον Μάιο του 2021, την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στον Καρά – Τεπέ και την επισκευή – αξιοποίηση του παλιού Κολυμβητηρίου, στο λιμάνι, ο αναπληρωτής Υπουργός είπε ότι βρίσκονται στο στάδιο των μελετών και μόλις ολοκληρωθούν θα χρηματοδοτηθούν από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Μετανάστευσης.

Ο Στ. Πέτσας θα επισκεφθεί το μεσημέρι τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο και το απόγευμα θα παραδώσει, εκ μέρους του Υπουργείου, τα πρώτα πέντε ηλεκτρικά οχήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

spot_img
- Advertisement -

More articles