Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: “Συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πολίτες” 

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

UpdateΜε την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας δηλώνοντας την ικανοποίηση του από την επαφή που είχε με τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες.  

“Ο στόχος είναι να εκλέξει και δεύτερο Βουλευτή η ΝΔ στο Νομό Λέσβου στις 21 Μαίου”, είπε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην αγορά της Μυτιλήνης ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι δεν έταξε θαύματα αλλά τήρησε τις υποσχέσεις που είχε δώσει στο λεσβιακό λαό. “Έχω συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πολίτες γιατί κράτησα τη χώρα ασφαλή απέναντι σε όλες τις κρίσεις. Υπάρχουν πολιτικοί που κρατούν το λόγο τους και αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Αυτό σημαίνει ευθύνη”, επεσήμανε ο ίδιος.

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού Σχεδίου για το Βόρειο Αιγαίο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι “η ΝΔ έχει όραμα για τα νησιά μας και τώρα που πέρασαν τα δύσκολα με το προσφυγικό προχωράμε μπροστά. Είμαι υπερήφανος για την πολιτική που ασκήσαμε στο μεταναστευτικό και δεν πρέπει να μας κουνάνε το δάχτυλο όσοι έθεσαν σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια. Ντροπή που ακόμη και σήμερα ζητούν από την Ε.Ε. να μην χρηματοδοτήσει τον φράχτη στον Έβρο”, είπε σε υψηλούς τόνους ο πρωθυπουργός.

 

Νωρίτερα τα Νέα της Λέσβου είχαν γράψει:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στη Μυτιλήνη ο οποίος μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο μετέβη στη Mόρια σε εκδήλωση του Υπουργείου Μετανάστευσης για την παράδοση των χώρων του παλιού ΚΥΤ στο Δήμο Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού συνεχίζεται με επίσκεψη του στο κάστρο με την παρουσία της Υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και εν συνεχεία θα μιλήσει στην αγορά της Μυτιλήνης στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας και ακολούθως θα μεταβεί στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου όπου θα απευθυνθεί στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης καθώς η περιοδεία του συνεχίζεται στη Ρόδο.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img