Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μία ανάβει, μία δεν ανάβει καθόλου το σύνολο του φωτισμού στην Επάνω Σκάλα. Τώρα διαπιστώσαμε ότι έχουν τεθεί εκτός 5 φωτιστικά στο ενδιάμεσο για τα οποία να υποθέσουμε ότι έχουν καεί οι λάμπες LED;;; Μα δεν έχουν παρά λίγους μήνες που τοποθετήθηκαν αυτά τα φωτιστικά στο τέλος του καλοκαιριού και από τότε παρότι η εικόνα του φωτισμού στην Επάνω Σκάλα άλλαξε σημαντικά προς το καλύτερο, ο κόσμος δεν μπορεί να το χαρεί καθώς υπάρχουν ζητήματα που τα θέτουν συχνά εκτός λειτουργίας. Είτε στο σύνολο, είτε κάποια από αυτά και ενδεχομένως αυτό να οφείλεται σε βραχυκυκλώματα.

Είναι προφανές ότι αυτό που θα πρέπει να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα για το νέο Δήμαρχο, Παναγιώτη Χριστόφα, είναι η λειτουργία μιας dream team, που θα ασχολείται με τα ηλεκτρολογικά προχωρώντας ακόμα και σε αντικατάσταση δικτύων εκεί που παρατηρούνται προβλήματα. Πάντως ο συγκεκριμένος δρόμος της Επάνω Σκάλας δεν είναι ένα παλιό έργο για να πει κανείς ότι έχουν παλιώσει τα καλώδια. 

Το έργο της πλακόστρωσης και του νέου φωτισμού είχε ξεκινήσει επί Δημαρχίας, Δημήτρη Βουνάτσου και παραδόθηκε με Αντιδήμαρχο έργων τον Στρατή Τζιμή επί δημαρχίας του Σπύρου Γαληνού. Άρα μιλάμε για ένα έργο ούτε δεκαετίας και δεν δικαιολογούνται όσα συμβαίνουν με το ηλεκτρολογικό δίκτυο

spot_img

More articles

spot_img
spot_img