Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μέσα στις φετινές εκδηλώσεις που τροφοδότησαν το χριστουγεννιάτικο κλίμα στη Μυτιλήνη και η παρουσία της χορωδίας του Δήμου Νίκος Μυρογιάννης, η οποία επανασυστήθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο όταν ανέλαβε άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου, Στρατή Κύτελη, για θέματα πολιτισμού ο Μάκης Βενέτας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανενεργή. Μέσα στο μικρό διάστημα που λειτουργεί η χορωδία έχει αρκετές παρουσίες εντός και μια εκτός λεσβιακών συνόρων με την υποστήριξη του Δήμου και του κ. Βενέτα που στέκεται δίπλα της. 

Ομολογουμένως – και το ‘χουμε ξαναγράψει – ο Μάκης Βενέτας είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει και έχει ακόμα να προσφέρει πολλά και αυτό φάνηκε και κατά το μικρό διάστημα που ανέλαβε μέχρι τώρα Σύμβουλος δίπλα στον κ. Κύτελη. Δεδομένου, δε, πως είναι από τους ανθρώπους που κυκλοφορούν με τη μηχανή συνεχώς στους δρόμους της Μυτιλήνης, μπορεί να προσφέρει πολλαπλά αν αξιοποιηθεί από τον νέο Δήμαρχο, Παναγιώτη Χριστόφα, με τον οποίο άλλωστε ήταν υποψήφιος. Αν και το βλέπουμε «χλωμό» να ξαναμπεί από τον Ιανουάριο στο Δημοτικό Θέατρο με τη νέα τάξη πραγμάτων.

Σημειώστε ότι η χορωδία Νίκος Μυρογιάννης ήταν στην εκδήλωση της ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα είναι και στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img