Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

283 μόνιμες θέσεις

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ και η 3Κ/2022 προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 283 μόνιμων υπαλλήλων στον τομέα της Παιδείας. Μία από τις θέσεις προκηρύσσεται στην περιφέρειά μας και συγκεκριμένα στην Μητρόπολη Σάμου – Ικαρίας μία θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Οδηγών και ο υπάλληλος που θα προσληφθεί θα αναλάβει καθήκοντα οδηγού στο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά στις 11 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα στις 08:00 και λήγει στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη στις 14:00.

Αναλυτικά, η προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 283 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εξής φορείς της Παιδείας:

-Στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ),

-στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),

-στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ),

-στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,

-στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ),

-στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ),

-στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ),

-στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας,

-στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,

-στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,

-στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,

-στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,

-στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ),

-στο Πάντειον Πανεπιστήμιο,

-στο Πολυτεχνείο Κρήτης,

-στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο,

-στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες από την προκήρυξη που μπορούν να αναζητήσουν είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του τόπου μας ή και διαδικτυακά ή μέσω του ΑΣΕΠ διαδικτυακά. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img