Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πήγαν από το Δήμο, χθες, να επισκευάσουν ένα μικρό τμήμα των πολύπαθων από τα αυτοκίνητα πλακόστρωτων της αγοράς, στο ύψος του καφενείου «Πανελλήνιον», από την πλευρά της Ερμού, αφήνοντάς το σκεπασμένο με μία χαρτόκουτα και ξεχνώντας ότι η Ερμού είναι και αυτοκινητόδρομος. Από τα πρώτα δύο – τρία αυτοκίνητα που πέρασαν πάνω από τη φρέσκια επισκευή, το τσιμέντο πιτσιλίστηκε μέχρι στο απέναντι κατάστημα!

Περιττό να σας πούμε ότι μέχρι το μεσημέρι το πλακόστρωτο είχε μετατραπεί σε παγίδα για τους πεζούς, καθώς εξέχουν «δόντια» λόγω της καθίζησης από την διέλευση των αυτοκινήτων και οι πεζοί θα πρέπει στο σημείο να είναι προσεκτικοί μην σκοντάψουν.

Ένα επιπλέον θέμα είναι ότι οι επισκευές στα πλακόστρωτα και όχι μία αλλά σε αρκετές περιπτώσεις, είναι χονδροειδέστατες, δηλαδή το κομμάτι που επισκευάζεται φαίνεται ότι εξέχει από τον υπόλοιπο δρόμο και τα υλικά είναι άλλου χρώματος όπως το τσιμέντο στη φωτογραφία μας λευκό ή χρησιμοποίησαν κόλλα πλακιδίων αντί για σκούρο χρώμα! Μπορούμε – αν έχουν διάθεση οι αρμόδιοι από τον Δήμο – να τους τα δείξουμε αυτά τα σημεία ένα προς ένα!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img