Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μπορεί να άνοιξε η Αεροπόρου Γιανναρέλλη για τα αυτοκίνητα, δυστυχώς, όμως η ΔΕΥΑΛ δεν φρόντισε να τοποθετήσει απαγορευτική πινακίδα στην οδό Βυζαντίου, με αποτέλεσμα ο δρόμος να λειτουργεί ως διπλής κατεύθυνσης. Δηλαδή και με την παλιά του μορφή για κίνηση από την Αγίου Παντελεήμονα προς την Κεφαλληνίας, αλλά και με την λειτουργία που είχε κατά το διάστημα που η Αεροπόρου Γιανναρέλλη ήταν κλειστή και τα αυτοκίνητα ακολουθούσαν αντίστροφη πορεία, εισερχόμενα στη Βυζαντίου από την Κεφαλληνίας για να βγουν από την οδό Αγίου Παντελεήμονος στην πλατεία Αλυσίδας. 

Η λειτουργία του δρόμου ως διπλής κατεύθυνσης ελλείψει απαγορευτικών πινακίδων από την μία πλευρά, έχει ως συνέπεια κάποιες στιγμές της ημέρας να γίνεται το αδιαχώρητο, καθώς όταν συναντηθούν δύο αυτοκίνητα από αντίθετη κατεύθυνση δεν χωρούν και το ένα θα πρέπει να κάνει όπισθεν.  

Η ΔΕΥΑΛ οφείλει άμεσα να αποκαταστήσει αυτά τα προβλήματα τοποθετώντας τις σωστές πινακίδες και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αποτρεπτικές της εισόδου των αυτοκινήτων πινακίδες θα πρέπει να τοποθετηθούν από την πλευρά της οδού Κεφαλληνίας

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img