Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η πολυβραβευμένη σεφ Μαρία Eκμεκτσίογλου δηλώνοντας για άλλη μία φορά γοητευμένη από τον τόπο μας, αυτή τη φορά με την αποστολή του Νεοχωρίου για τα Θεοδώρεια, ενώ συμμετείχε σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στο Βook and Art.

Η κ. Εκμεκτσίογλου μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Νεοχωρίου και Άρχων Μέγα Χαρτοφύλαξ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, Παντελή Βίγκα, περπάτησε με την αποστολή του Νεοχωρίου στα πλακόστρωτα της αγοράς, ξεναγήθηκαν μετά το τέλος της λιτανείας από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παναγιώτη Τσακύρη, στη Μητρόπολη και στα γραφικά σοκάκια της γύρω περιοχής, ενώ γεύτηκε την τοπική κουζίνα σε ταβέρνα της Επάνω Σκάλας.

Η πολυβραβευμένη σεφ εξέφρασε τη συγκίνηση και το θαυμασμό της για τον τόπο μας βλέποντας και το άγαλμα της μικρασιάτισσας μάνας, καθώς ενημερώθηκε αναλυτικά για την προσφυγική αυτή περιοχή.

Όπως η ίδια δήλωσε, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό για να αναλάβει και πάλι εκπομπή μαγειρικής, υπογραμμίζοντας ότι σε μία από τις πρώτες εκπομπές της θα ζητήσει τα γυρίσματα να γίνουν στη Λέσβο, ώστε να αναδειχθεί και η λεσβιακή κουζίνα που είναι μπολιασμένη από τους μικρασιάτες πρόσφυγες

spot_img

More articles

spot_img