Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μπορεί ο πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Νίκος Γιαννάκας να καλεί τους καταστηματάρχες να σεβαστούν τις αποφάσεις για την πεζοδρόμηση που ξεκινά από αυτό το Σάββατο, ωστόσο όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας κάποιοι καταστηματάρχες έχουν πεζοδρομήσει την Κουμιδιά ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να ισχύει καμία απόφαση!

Αν και η θέση των Νέων της Λέσβου είναι για καθολική πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου της Μυτιλήνης για να μπορούν οι πολίτες με την ησυχία τους να κάνουν τη βόλτα τους, όποια ώρα θέλουν, χωρίς να έχουν δίπλα τους τις ρόδες των αυτοκινήτων και τα δίκυκλα, όταν αυτό γίνεται χωρίς τη λήψη των απαιτούμενων αποφάσεων λέγεται αυθαιρεσία!

Ας μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι ποιος ο λόγος να εκδοθεί η απόφαση πεζοδρόμησης για την περιοχή που δείχνουμε στη φωτογραφία μας η οποία είναι πεζοδρομημένη ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ γιατί «έτσι θέλουν» οι καταστηματάρχες!

 Δεν είναι δυνατόν να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει σε αυτόν τον τόπο! 

Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση Παντοπωλείου Το Καντάρι με αφορμή το σημερινό φωτοσχόλιό μας και προς άρση πιθανών λανθασμένων συνειρμών και εντυπώσεων, σπεύδει να διευκρινίσει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΞΗ με την πεζοδρόμηση που βλέπουμε στη φωτογραφία.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img