Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Μόλυβο και όχι μόνο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Στο πλαίσιο καρναβαλικών εκδηλώσεων, ένα «πλούσιο» τριήμερο σε δραστηριότητες , όπως το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, αλλά και μια θεατρική παράσταση και ένα πάρτι μασκέ, ανακοίνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου για το διάστημα 17-19 Φεβρουαρίου 2023. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φορέας Τουρισμού: «Ο Μόλυβος και η ευρύτερη περιοχή προσφέρει ξανά φέτος την ευκαιρία να ζήσετε ακόμη μία διοργάνωση-θεσμό, που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και κερδίζει τις καρδιές όλων. Ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να αγαπάμε, να κυνηγάμε!! Αυτός είναι ο «θησαυρός» όλα αυτά τα χρόνια για εμάς».

Συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 17/02, στις 20:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός» με ένα ξεχωριστό πάρτι-μασκέ, αφού το θέμα του θα είναι η θεατρική κωμική παράσταση «3 Λαλούν και 2 Χορεύουν», την οποία θα ανεβάσει το Σάββατο ο θίασος ERROR 404! NAME NOT FOUND! 

Η παράσταση αφορά τον Mr Leonard Data, μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική, ο οποίος μετά από δύο δύσκολα χρόνια COVID-19, αποκλεισμού, απομόνωσης και ενός χρόνου προσαρμογής στην πραγματικότητα και την ρουτίνα, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και όλους και να εξαφανιστεί… κάπου μακριά, κάπου που θα βρει τον εαυτό του, την ησυχία και την ηρεμία του.

Αφού κάνει μια αναζήτηση στο ίντερνετ, «πέφτει» πάνω στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο Μόλυβο. Και η περιπέτεια ξεκινάει!

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις 10:00 το πρωί η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. 

 

Πληροφορίες για το παιχνίδι

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 ως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να  δοθούν στους ενδιαφερόμενους εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα (τηλ.: 22530 71 990, Email: [email protected]).

«Σας προσκαλούμε όλους είτε ως παίχτες είτε ως θεατές να διασκεδάσετε μαζί μας στο διήμερο αυτού του υπέροχου θεσμού στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της περιοχής μας», δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Φορέα Τουρισμού Μολύβου. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img