Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μυτιλήνη στο επίκεντρο της επιχειρηματικότητας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με την παρουσία του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γιάννη Μπρατάκου, θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην Μυτιλήνη, η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επίσης στη Συνέλευση να παρευρεθεί και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, ήδη από χθες στο νησί βρίσκεται ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Ιωάννης Μασούτης

 

Το πρόγραμμα της Συνέλευσης

«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα η Γενική Συνέλευση στις 5.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Παυλακέλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου (Π. Κουντουριώτου 71). Μετά από καλωσόρισμα στις 18.00 που θα απευθύνουν οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Λέσβου, Ευάγγελος Μυρσινιάς, και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Λέσβου, Ιωάννης Μασούτης, θα ακολουθήσει μια σειρά από προπαρασκευαστικές εργασίες μεταξύ 18.00 και 20.30 με την συμμετοχή του οικονομικού επόπτη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Ιωάννη Βουτσινά, του προέδρου Ιωάννη Μασούτη, καθώς και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Παναγιώτη Αγνιάδη

Ανάμεσά τους σε ενημερωτική παρουσίαση θα προχωρήσουν οι συντονιστές των Επιτροπών Ενέργειας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης  Ι. Τσώτσος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Π. Ραβάνης, καθώς και ο Δ’ Αντιπρόεδρος Ηλ. Χατζηχριστοδούλου και, τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στ. Μωραΐτης, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις των Προέδρων και των μελών της Γενικής Συνέλευσης. 

Μετά το πέρας της Συνέλευσης για την πρώτη μέρα θα ακολουθήσει δείπνο.

Η Συνέλευση θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης (Κουντουριώτου 3), με ώρα προσέλευσης τις 09.30, ενώ στις 10.00 θα εκφωνηθεί χαιρετισμός- εισαγωγική τοποθέτηση από τον κ. Μυρσινιά. 

Στην κεντρική ομιλία του, αύριο Σάββατο, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Ιωάννης Μασούτης, θα αναφερθεί στην επιχειρηματικότητα σε σχέση με τον πόλεμο στην Ευρώπη, την ενεργειακή κρίση, αλλά και την εθνική ασφάλεια. Ομιλία επίσης θα εκφωνηθεί από την Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου. 

Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης, το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα και το βράδυ επίσημο δείπνο.

spot_img

More articles

spot_img