Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πρέπει να παρέμβει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Kύτελης ή ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στην τοπική διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού ή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γι’ αυτό που χρόνια τώρα γίνεται καθημερινές στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού βάζουν μπροστά τις μηχανές όχι μόνο όταν αποπλέουν για περιπολία, αλλά και για συντήρηση όταν βρίσκονται μέρες σε ακινησία και αυτός ο τοξικός καπνός – που μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό – φτάνει μέχρι την είσοδο της αγοράς. 

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στο θέμα στο παρελθόν, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και έχουμε δεχτεί και αρνητικά σχόλια από αναγνώστες μας, θεωρώντας ότι με αυτούς τους σχολιασμούς «τα βάζουμε» με το Πολεμικό Ναυτικό. Προφανώς το Πολεμικό Ναυτικό είναι το καμάρι της χώρας μας, άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.   

Έχουμε σημειώσει ότι οι μηχανές σε αυτά τα σκάφη θα πρέπει να τίθενται σε λειτουργία σε ώρες που δεν διέρχονται πολίτες από την προκυμαία ή, σε τελική ανάλυση, ας αλλάξουν θέση, ας περάσουν στην πλευρά του περίφρακτου χώρου του λιμανιού όπου βρίσκεται η Τροχαία του Λιμεναρχείου. Δεν είναι δυνατόν να ‘χουμε τέτοιες καταστάσεις χειμώνα-καλοκαίρι στην προκυμαία της Μυτιλήνης και έχουμε διαμαρτυρίες και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, όταν οι πολίτες πίνουν τον καφέ τους στον Δημοτικό Κήπο και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον-άρον τα τραπέζια από το τοξικό καυσαέριο.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img