Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Μήπως είδατε κανένα καλάθι;»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Έχουμε θίξει επανειλημμένως το πρόβλημα της έλλειψης υποδομών σε αυτή την πόλη. Και σήμερα δεν μιλάμε για κάτι σπουδαίο και «μεγάλο», αλλά για… απλούς κάδους απορριμμάτων. Κακά τα ψέματα, καλάθια… δεν υπάρχουν. Στην μεσημεριανή μας βόλτα κατά την οποία διασχίσαμε την Ερμού, μια απόσταση 500 περίπου μέτρων, από το ύψος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου, μέχρι και το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, διαπιστώσαμε ότι το σύνολο των καλαθιών είναι μόλις… επτά(!), εκ των οποίων κάποια όχι τόσο εύκολο να τα διακρίνει κανείς

Καλάθι Νο1, λοιπόν, έξω από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

Καλάθι «κρυμμένο» στην Αιγαίου για να «βγει» ο ντετέκτιβ από μέσα μας

Περπατώντας λίγο παρακάτω, συναντάμε ένα καλάθι ξεχασμένο από τον… Θεό, έτσι όπως είναι «χωμένο» σε έναν παράδρομο της Ερμού, στην Αιγαίου. Στη γωνία Ερμού με Λοχαγού Γεωργίου Βούτσικα, λίγο πάνω από την πλατεία Σαπφούς, πετυχαίνουμε δυο καλάθια: Το ένα επί του κεντρικού δρόμου, το άλλο ξανά «κρυμμένο» επί του δρόμου που καταλήγει στην Κουντουριώτου. Έχουμε και λέμε, μέχρι στιγμής, 2 καλάθια πάνω στον κεντρικό εμπορικό δρόμο. 

Ξεχειλισμένος κάδος από σκουπίδια έξω από την Εθνική

Προχωράμε παρακάτω, έξω από την Εθνική Τράπεζα, όπου βρίσκουμε μεν καλάθι, γεμάτο όμως μέχρι πάνω με σκουπίδια. Άρα σαν να λέμε ότι δεν υπάρχει.

Καλάθια πολύ κοντά το ένα με το άλλο

Προχωρώντας παραπέρα, στο ύψος του Αγίου Θεράποντα, βρίσκουμε ξαφνικά (ω του θαύματος) δυο καλάθια, σε απόσταση 50 μέτρων μεταξύ τους, όταν προηγουμένως διανύαμε 2 τετράγωνα για να βρούμε έναν κάδο.

Μα πού είναι τα καλάθια;

Κάπου εκεί τελείωσε και η βόλτα μας, μαζί με το μεσημεριανό διάλειμμα από το γραφείο. Και τα συμπεράσματα δικά σας…

spot_img

More articles

spot_img
spot_img