Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έφυγαν από τη Γέρα και εγκαταστάθηκαν, όπως φαίνεται, οι συγκεκριμένες οικογένειες Ρομά στον περιβάλλοντα χώρο της μαρίνας στη Μυτιλήνη, όπου η δυσωδία από τα σκουπίδια και τα αποπατήματα αυτών των ανθρώπων, που από τη στιγμή που κατασκηνώνουν στον υπαίθριο αυτό χώρο εκεί ανακουφίζουν και τις σωματικές τους ανάγκες, είναι απερίγραπτη!

Προφανώς ο Δήμος Μυτιλήνης σηκώνει τα χέρια ψηλά στη λογική και “ε, τι να κάνουμε εμείς;”.  

Όμως οι πολίτες που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις εικόνες δυσφορούν και ψιθυρίζουν ότι οι εκλογές είναι κοντά! Και καθώς πρόκειται για ψιθύρους, μάλλον υποθέτουμε δεν θα έχουν φτάσει στα αυτιά της αρμόδιας Αντιδημάρχου Δήμητρας Αλεξανδρή, πολύ δε περισσότερο στο γραφείο του Δημάρχου!

Παρεμπιπτόντως θα μπορούσαμε να δημοσιεύουμε πολύ περισσότερες από αυτές τις δύο φωτογραφίες που βλέπετε, δυστυχώς όμως τα άτομα που έχουν καταλάβει αυτόν τον κοινόχρηστο χώρο φρόντισαν να μας απομακρύνουν και μάλιστα με το άγριο. 

Στην Παγανή δεν μπορούν να σταθούν οι επαγγελματίες, στον περιβάλλοντα χώρο της μαρίνας δεν μπορούν να περπατήσουν ήσυχοι οι Μυτιληνιοί και οι αρμόδιοι ούτε είδαν, ούτε άκουσαν!

spot_img

More articles

spot_img