Παγκόσμιο ρεκόρ: Στην κορυφή του κόσμου η Μιλένα Κοντού

Spread the love

Μεγάλη υπερηφάνεια για τη Λέσβο, καθώς η 18χρονη Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της κωπηλασίας από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, Μιλένα Κοντού μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και κάνοντας ταυτόχρονα παγκόσμιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Οι δυο αθλήτριες εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα  ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Οι Κοντού – Αναστασιάδου έγραψαν ιστορία στην κωπηλασία, καθώς συνδύασαν το χρυσό μετάλλιο με νέο παγκόσμιο ρεκόρ τερματίζοντας στην πρώτη θέση με χρόνο 6:50.13. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Πολωνία με χρόνο 6:52.72, ενώ τρίτη ήταν η Ιταλία με 7:02.91.

Στην πορεία της Μιλένας Κοντού στην κωπηλασία η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη καθώς η ίδια είναι προσηλωμένη στους στόχους της και πειθαρχημένη.

Σε αναλυτική συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι το Σεπτέμβριο στα Νέα της Λέσβου είχε πει ότι «ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας».

Διαβάστε τι είχε πει πέρυσι το Σεπτέμβριο με τον προπονητή της στη Λέσβο κ. Βογιατζή: https://nealesvou.gr/milena-kontoy-megalyteros-antipalos-o-eaytos-mas/

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση