Warning: Undefined array key "font-awesome" in /var/www/vhosts/nealesvou.gr/httpdocs/wp-content/plugins/best-editor/includes/BestEditor/class-best-editor.php on line 199
ΜΙΚΤΕΣ: Κοίταξε στα ματιά την ΕΠΣ Αθηνών η Λέσβος Κ15 γυναικών παρά την ήττα με 3-0 -

ΜΙΚΤΕΣ: Κοίταξε στα ματιά την ΕΠΣ Αθηνών η Λέσβος Κ15 γυναικών παρά την ήττα με 3-0

Spread the love

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Μικτή ομάδα γυναικών Κ15 Λέσβου στο πρώτο παιχνίδι της στον 7ο όμιλο με αντίπαλο την σαφώς πιο έμπειρη ΕΠΣ Αθηνών από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-0. 

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Μαστέλλου ήταν ανταγωνιστικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων στο γήπεδο Μόριας. Στο πρώτο ημίχρονο η Λέσβος ήταν ευθέως ανταγωνιστική απέναντι στην ΕΠΣ Αθηνών που διαθέτει στο ρόστερ της παίκτριες που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομών ομάδων, της Super League 1. Όμως στην επανάληψη η ΕΠΣ Αθηνών εκμεταλλεύτηκε κάποιες αμυντικές αδράνειες των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ με την Κλαμπάνη μετά από σέντρα της Ρομπότη. Από ένα σημείο και μετά η Λέσβος έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της αθηναϊκής ομάδας  που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με το γκολ της Λάμπρου στο 58ο λεπτό. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε η Μωραΐτου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Σε γενικές γραμμές το ντεμπούτο της Λέσβου σε επίπεδο μικτής γυναικών μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί , δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως το γυναικείο ποδόσφαιρο στο νησί μας έχει κάνει πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια.  

Advertisement

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

  • ΕΠΣ Αθηνών-ΕΠΣ Εύβοιας 7-0

2η αγωνιστική

  • ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Αθηνών 0-3
  • Βαθμολογία
  • ΕΠΣ Αθηνών  6  10-0
  • ΕΠΣ Λέσβου  0  0-3
  • ΕΠΣ Εύβοιας  0  0-7

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Διαφήμιση