Τα κάτω… πάνω στην Τράπεζα Πειραιώς

Από τους νέους χώρους του υποκαταστήματος της Πειραιώς
Spread the love


Μια εβδομάδα πυρετωδών εργασιών για την ανακαίνιση εκ βάθρων του υποκαταστήματος Μυτιλήνης της Τράπεζας Πειραιώς φάνηκε μικρό διάστημα για να γίνουν οι εργασίες, ωστόσο η Τράπεζα είχε απολύτως μελετημένες τις κινήσεις της και έτσι χθες το μεσημέρι τα έργα είχαν τελειώσει και είχαν μπει οι καθαρίστριες για να ετοιμάσουν το χώρο που σήμερα θα υποδεχθεί τους πελάτες.

Advertisement

Ψηφιακά μέσα απαντού στην τράπεζα

Μετά την μείωση του προσωπικού που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, η Πειραιώς συμπεριλαμβάνει τη Λέσβο στις πρώτες περιοχές της ελληνικής επαρχίας που δημιουργεί τα νέα υποκαταστήματα που λειτουργούν με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και την ενσωμάτωση σύγχρονων τραπεζικών τάσεων και πρακτικών. 

Αλλά και χώροι για συναντήσεις για διεκπεραίωση εργασιών

Πρόκειται για τα λεγόμενα «καταστήματα του μέλλοντος», όπου οι πελάτες εκπαιδεύονται να εξυπηρετούνται από αυτοματοποιημένα μηχανήματα και συστήματα χωρίς την παρουσία υπαλλήλων, παρά μόνο για ελάχιστες τραπεζικές εργασίες και κυρίως για τα επενδυτικά προγράμματα όπου υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που θα γίνονται συναντήσεις.

Σημειωτέον ότι το προσωπικό που μέχρι τώρα βρισκόταν στο ισόγειο του υποκαταστήματος μεταφέρθηκε στη δυτική πλευρά στον όροφο του κτιρίου και δεν θα έχει καμία επαφή με τους πελάτες. Μόνο συγκεκριμένοι τραπεζικοί σύμβουλοι θα περιμένουν με τα laptop στο ισόγειο για να καθοδηγήσουν τους πολίτες στις συναλλαγές τους, μέσω των αυτόματων μηχανημάτων και θα διεκπεραιώνουν συγκεκριμένες εργασίες. 

Σήμερα τα Νέα της Λέσβου σας παρουσιάζουν τους νέους χώρους του υποκαταστήματος.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Διαφήμιση