Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα κάτω… πάνω στην Τράπεζα Πειραιώς

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μια εβδομάδα πυρετωδών εργασιών για την ανακαίνιση εκ βάθρων του υποκαταστήματος Μυτιλήνης της Τράπεζας Πειραιώς φάνηκε μικρό διάστημα για να γίνουν οι εργασίες, ωστόσο η Τράπεζα είχε απολύτως μελετημένες τις κινήσεις της και έτσι χθες το μεσημέρι τα έργα είχαν τελειώσει και είχαν μπει οι καθαρίστριες για να ετοιμάσουν το χώρο που σήμερα θα υποδεχθεί τους πελάτες.

Ψηφιακά μέσα απαντού στην τράπεζα

Μετά την μείωση του προσωπικού που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, η Πειραιώς συμπεριλαμβάνει τη Λέσβο στις πρώτες περιοχές της ελληνικής επαρχίας που δημιουργεί τα νέα υποκαταστήματα που λειτουργούν με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και την ενσωμάτωση σύγχρονων τραπεζικών τάσεων και πρακτικών. 

Αλλά και χώροι για συναντήσεις για διεκπεραίωση εργασιών

Πρόκειται για τα λεγόμενα «καταστήματα του μέλλοντος», όπου οι πελάτες εκπαιδεύονται να εξυπηρετούνται από αυτοματοποιημένα μηχανήματα και συστήματα χωρίς την παρουσία υπαλλήλων, παρά μόνο για ελάχιστες τραπεζικές εργασίες και κυρίως για τα επενδυτικά προγράμματα όπου υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που θα γίνονται συναντήσεις.

Σημειωτέον ότι το προσωπικό που μέχρι τώρα βρισκόταν στο ισόγειο του υποκαταστήματος μεταφέρθηκε στη δυτική πλευρά στον όροφο του κτιρίου και δεν θα έχει καμία επαφή με τους πελάτες. Μόνο συγκεκριμένοι τραπεζικοί σύμβουλοι θα περιμένουν με τα laptop στο ισόγειο για να καθοδηγήσουν τους πολίτες στις συναλλαγές τους, μέσω των αυτόματων μηχανημάτων και θα διεκπεραιώνουν συγκεκριμένες εργασίες. 

Σήμερα τα Νέα της Λέσβου σας παρουσιάζουν τους νέους χώρους του υποκαταστήματος.

spot_img

More articles

spot_img