Ότι τι; Κι άμα δεν; Ε! Τότε καλά…

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Άξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ (4ο), το μεγάλο κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο όμως είναι ότι έμεινε στην πρώτη κατηγορία ο Παναθηναϊκός, και δεν φτάνουν όλα αυτά, έχεις και τον Ολυμπιακό να τους «γλεντάει»!!!!!

*** Μεγάλη η χάρη του, αλλά πολύς ο χαβαλές ρε φίλε!!!!

Advertisement

*** Σκέφτομαι κι εγώ να στείλω μια επιστολή στην Φόντερ λάιν, αλλά θα είναι πρόστυχη… πειράζει; 

*** Μητσοτάκη, πες την αλήθεια. Στην τηλεΦΩΝΙΚΗ σου συνομιλία που είχες την προηγούμενη εβδομάδα (για το θέμα της Γάζας), με τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊσί, κλείνοντας το τηλέφωνο τι του ευχήθηκες; Είπαμε, όλη την αλήθεια.

*** Αυτός δεν είναι πληθωρισμός απληστίας. Αυτός είναι πληθωρισμός αλητείας!! Σκρέκα, Υπουργέ Ανάπτυξης, πήγαινε να ζυγιστείς, για να ξέρουμε κι εμείς πόσα κιλά μα…….., άντε καλά, αφελής είσαι;

*** Ιστορικά όπως πάντα (εκτός από σπανιότατες εξαιρέσεις), η Ελλάδα για την Ευρώπη αλλά και για τις ΗΠΑ, ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος.  Όπως ακριβώς στις μέρες μας το ίδιο γίνεται με τον πόλεμο της Ουκρανίας.

*** Άδωνη μην τα μπερδεύεις, άλλο ΝΑΖΙ, κι άλλο ΝΑΖΙάρης, συνεννοηθήκαμε;

*** Σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ γουστάρουμε, που δεν μας γουστάρουνε!!!!!!!

*** Και τα περιττώματα νιώθουν celebrity, όταν γύρω τους πετάνε μύγες, κ. Υφυπουργέ Μεταναστευτικής Πολιτικής.

*** Οι ψηφοφόροι του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, θα νιώθουν, όπως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ!!!! Άλλοι αποφασίζουν για το αν θα χαρούν ή όχι!!! Καλά για τους ΠΑΣΟΚτζήδες δεν λέω. Αυτοί θα νιώθουν όπως οι Αρειανοί. Μέσα… στο ίδιο τους το σπίτι;;;;;;

*** Λέμε τώρα (που δεν το θέλω), άμα σκοτωθεί το Νέμο (είναι ο νικητής στον διαγωνισμό της ξεφτιλίζιον) από κάποιον, τι είναι;; Γυναικοκτονία ή ανθρωποκτονία; Εκεί τα μπερδεύω ρε γαμώτο.

***Παλιά περιμέναμε να γίνουν όλα καλύτερα, τώρα περιμένουμε να γίνουν όλα όπως παλιά!!!! 

***Εγώ πάντως, άμα πεταχτεί μπροστά μου πρόβατο – σκύλος – γάτα και είμαι με την μηχανή, θα γκαζώσω.

*** Και να μην ξεχνάμε. Ένας τέτοιος Έλληνας απαθής, αδιάφορος, αναίσθητος, ακίνητος και απτόητος, είναι ο καλύτερος ψηφοφόρος. 

*** Χρόνια πολλά στα Ελενάκια και στους Κωστήδες. 

 

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Διαφήμιση