Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ότι τι; Κι άμα δεν; Ε! Τότε καλά…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Άξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ (4ο), το μεγάλο κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο όμως είναι ότι έμεινε στην πρώτη κατηγορία ο Παναθηναϊκός, και δεν φτάνουν όλα αυτά, έχεις και τον Ολυμπιακό να τους «γλεντάει»!!!!!

*** Μεγάλη η χάρη του, αλλά πολύς ο χαβαλές ρε φίλε!!!!

*** Σκέφτομαι κι εγώ να στείλω μια επιστολή στην Φόντερ λάιν, αλλά θα είναι πρόστυχη… πειράζει; 

*** Μητσοτάκη, πες την αλήθεια. Στην τηλεΦΩΝΙΚΗ σου συνομιλία που είχες την προηγούμενη εβδομάδα (για το θέμα της Γάζας), με τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊσί, κλείνοντας το τηλέφωνο τι του ευχήθηκες; Είπαμε, όλη την αλήθεια.

*** Αυτός δεν είναι πληθωρισμός απληστίας. Αυτός είναι πληθωρισμός αλητείας!! Σκρέκα, Υπουργέ Ανάπτυξης, πήγαινε να ζυγιστείς, για να ξέρουμε κι εμείς πόσα κιλά μα…….., άντε καλά, αφελής είσαι;

*** Ιστορικά όπως πάντα (εκτός από σπανιότατες εξαιρέσεις), η Ελλάδα για την Ευρώπη αλλά και για τις ΗΠΑ, ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος.  Όπως ακριβώς στις μέρες μας το ίδιο γίνεται με τον πόλεμο της Ουκρανίας.

*** Άδωνη μην τα μπερδεύεις, άλλο ΝΑΖΙ, κι άλλο ΝΑΖΙάρης, συνεννοηθήκαμε;

*** Σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ γουστάρουμε, που δεν μας γουστάρουνε!!!!!!!

*** Και τα περιττώματα νιώθουν celebrity, όταν γύρω τους πετάνε μύγες, κ. Υφυπουργέ Μεταναστευτικής Πολιτικής.

*** Οι ψηφοφόροι του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, θα νιώθουν, όπως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ!!!! Άλλοι αποφασίζουν για το αν θα χαρούν ή όχι!!! Καλά για τους ΠΑΣΟΚτζήδες δεν λέω. Αυτοί θα νιώθουν όπως οι Αρειανοί. Μέσα… στο ίδιο τους το σπίτι;;;;;;

*** Λέμε τώρα (που δεν το θέλω), άμα σκοτωθεί το Νέμο (είναι ο νικητής στον διαγωνισμό της ξεφτιλίζιον) από κάποιον, τι είναι;; Γυναικοκτονία ή ανθρωποκτονία; Εκεί τα μπερδεύω ρε γαμώτο.

***Παλιά περιμέναμε να γίνουν όλα καλύτερα, τώρα περιμένουμε να γίνουν όλα όπως παλιά!!!! 

***Εγώ πάντως, άμα πεταχτεί μπροστά μου πρόβατο – σκύλος – γάτα και είμαι με την μηχανή, θα γκαζώσω.

*** Και να μην ξεχνάμε. Ένας τέτοιος Έλληνας απαθής, αδιάφορος, αναίσθητος, ακίνητος και απτόητος, είναι ο καλύτερος ψηφοφόρος. 

*** Χρόνια πολλά στα Ελενάκια και στους Κωστήδες. 

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img