Ένα μαγικό “Πυθάρι” στο Μεσότοπο!

Spread the love

Ένα μαγικό, γουστόζικο μαγαζί, βγαλμένο σαν από παραμύθι, υπάρχει στον Μεσότοπο και τραβά τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών του χωριού χάρη στη μοναδικότητα των κατασκευών που φιλοξενεί. Πρόκειται για το κατάστημα “Το Πυθάρι” με είδη δώρων – τουριστικά της Δέσποινας Ζακύρη, που ξεχωρίζει για το μεράκι, την τέχνη, τα χρώματα και τις πρωτότυπες ιδέες της ιδιοκτήτριας, η οποία συμμετέχει κάθε χρόνο σε μεγάλες διοργανώσεις και εκθέσεις προβάλλοντας την επιχείρηση αλλά και το νησί μας.

Όλα τα είδη δώρων που πωλούνται στο “Πυθάρι” είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από την κ. Ζακύρη, η οποία γεννήθηκε στο Μεσότοπο, έφυγε σε μικρή ηλικία στην Αθήνα, έζησε στο Παρίσι και επέστρεψε πριν από 25 χρόνια στο χωριό της για να κάνει το χόμπι της εργασία. Ανάμεσα στα διάφορα είδη που η ίδια ζωγραφίζει και φιλοτεχνεί είναι οι κολοκύθες, που εντυπωσιάζουν και αποτελούν χαρακτηριστικό δώρο, το οποίο διακοσμεί κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Στο “Πυθάρι” θα βρείτε επίσης πίνακες ζωγραφικής, καθρέφτες, παραδοσιακά υφαντά, τσάντες, πορτοφόλια, νεσεσέρ, ποδιές, πετσέτες, κατασκευές με βότσαλα και θαλασσόξυλα, κομπολόγια, κοσμήματα, διακοσμητικά, πρωτότυπα, μοναδικά και εντυπωσιακά για ξεχωριστά δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Η κ. Ζακύρη δέχεται παραγγελίες για κατασκευές που εσείς έχετε φανταστεί και προτείνει ιδέες με πολύ γούστο για μοναδικά δώρα που θα κλέψουν την παράσταση. 

Τηλ. επικοινωνίας: 6973 134309 και email: [email protected].

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση