Αγιογραφίες και κατασκευές στην έκθεση της Εικαστικής Παρέμβασης

Spread the love

Ολοκληρώθηκε πριν από δύο μέρες η έκθεση που διοργάνωσε η ομάδα της Εικαστικής Παρέμβασης στη μαρίνα Μυτιλήνης. 28 μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας εξέθεσαν έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, ξυλογλυπτικής, decoupage, origami, κατασκευής κοσμημάτων, ψηφιδωτών, κεραμικής, ελεύθερων κατασκευών. Η έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, παρουσιάστηκε σε δύο αίθουσες και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των καλλιτεχνών κάθε απόγευμα από τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ. 

Μιλώντας στα Νέα της Λέσβου η πρόεδρος της Εικαστικής Παρέμβασης, Σοφία Τσέγγου, η οποία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του συλλόγου από το 1999, επεσήμανε τους λόγους της παρουσίασης των έργων των 28 μελών, ενώ δεν έκρυψε και την χαρά της για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκθεση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια: «Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια μεγάλη έκθεση, την καλοκαιρινή μας έκθεση χωρίς φυσικά να αποκλείονται και άλλες μέσα στη χρονιά. Η μεγάλη μας καλοκαιρινή έκθεση διαρκεί περίπου 8 μέρες και φέτος, όπως είδατε, την πραγματοποιήσαμε από τις 6 μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Η έκθεση διαρκεί αρκετές μέρες έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να έρθει και να δει τα έργα. Έχουμε πολλές τεχνοτροπίες σε σχέδια, χρώματα, origami, κοσμήματα, διάφορες κατασκευές και πράγματα. Ήρθε αρκετός κόσμος και παρακολούθησε την έκθεση και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Έδειξαν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα έργα των μελών μας. Κάθε χρόνο, που διοργανώνουμε την έκθεση, έχουμε και κάτι διαφορετικό να παρουσιάσουμε. Έχουμε επίσης και πολλά καινούργια μέλη, τα οποία έρχονται να δείξουν τις δουλειές τους. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί κάθε τι καινούργιο μας μεγαλώνει το ενδιαφέρον να παρουσιάσουμε και κάτι καινούργιο στον κόσμο. Είμαστε 28 άτομα, ο κάθε καλλιτέχνης παρουσιάζει τα έργα του. Παλιοί και νέοι. Είναι ενδιαφέρον να δείχνει ο καθένας τη δουλειά του προς τα έξω. Αλλά πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε τόσος πολύ κόσμος. Και στα εγκαίνια μας τίμησαν αρκετοί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια η οποία μας στήριξε σε αυτήν την διοργάνωση».

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση