Σαν δεν ντρεπόμαστε…

Spread the love

Ένας μικρός χώρος λίγων τετραγωνικών στην πίσω είσοδο του Πληγωνίου για χρόνια χρησιμοποιούνταν ως μικρή παιδική χαρά για τα παιδιά, με μια τραμπάλα και μια κούνια και δυο καλάθια απορριμμάτων για να περνούν την ώρα τους. Επί Γαληνού ο Δήμος μάζεψε, όπως έγινε και με άλλα πάρκα, που δεν ήταν πιστοποιημένα, τα όργανα και έκτοτε αυτός ο χώρος έμεινε να χορταριάζει. 

Καθώς λοιπόν η περιοχή είχε πνιγεί στα χόρτα και το αναδείξαμε μέσα από τη σχολιογραφία μας ο Δήμος πήγε και το καθάρισε τις προηγούμενες ημέρες. Προσέξτε όμως πώς λειτούργησαν οι άνθρωποι: Τα ξερά χόρτα από αυτό το χώρο τα πέταξαν, όπως βλέπετε, στο απέναντι περιφραγμένο χωράφι που είναι ακαθάριστο και έχει πυκνή βλάστηση και κλαδιά δέντρων ώστε να μην είναι άμεσα ορατό από το δρόμο αυτό που έκαναν. Ωστόσο κάποιοι κάτοικοι τους είδαν και μας ενημέρωσαν για να σας πληροφορήσουμε για το πώς αντιλαμβάνονται τα συνεργεία του Δήμου τους καθαρισμούς των κοινόχρηστων χώρων εκεί που δεν τους βλέπουν ή νομίζουν ότι δεν τους βλέπουν. Σαν να λέμε όσα βλέπει η πεθερά!

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση