ΟΥΝΕΣΚΟ: Πρόσκληση για συμμετοχή σε ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών 

Spread the love

Διεθνή, ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο: «Εικαστικά σύνολα – Visual ensembles» διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, που καλεί για συμμετοχή σύγχρονους δημιουργούς

από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να αποτυπώσουν με την τέχνη τους τη ματιά στο χθες και την αγωνία για το σήμερα και το αύριο της ανθρωπότητας. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 1 – 5 Νοεμβρίου, Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών (Παλαιό Πανεπιστήμιο), Θόλου 5, στην Αθήνα.

Θα συμμετάσχουν 40 μόνον εικαστικοί δημιουργοί, με δημιουργίες, όπως τοπιογραφίες, προσωπογραφίες, έργα γλυπτικής, αγιογραφίας, χαρακτικής κ.ά. με απεικονίσεις ρεαλιστικές, εμπνευσμένες από την ιστορία, τον άνθρωπο, το περιβάλλον, αλλά και δημιουργίες μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης με συμβολισμούς, αναφορές σε αξίες, μορφές και ιστορίες της πραγματικότητας ή της φαντασίας. 

Κάθε τεχνοτροπία και μέθοδος εικαστικής έκφρασης στα έργα είναι δεκτή, αρκεί αυτά να μην έχουν υβριστικό, συκοφαντικό και γενικά απρεπές περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη.

Δηλώσεις συμμετοχής: Έως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στη γραμματεία του Ομίλου, μέσω email: [email protected].

Η καταληκτική ημερομηνία παύει να ισχύει από τη συμπλήρωση του αριθμού των 40 συμμετοχών και μετά.

Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Ομίλου: www.clubunesco.gr, καθώς και στο facebook στις σελίδες:

https://www.facebook.com/groups/44986999454/ και

https://www.facebook.com/pages/Club-for-Unesco-Art-Literature-and-Science-of-Greece/357515824393596

Για τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση