ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. “OXYGEN ACADEMY” ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΑ: “Οξυγόνο” για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών

Spread the love

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης “OXYGEN ACADEMY” είναι τα κλαμπ των παιδιών, ηλικίας από 5 έως 12 ετών, που συγκεντρώνονται στους χώρους του στην Χρυσομαλλούσα, την Προκυμαία, την Καλλονή και τον Σκόπελο για δημιουργική απασχόληση σε συνδυασμό με το παιχνίδι. Και μέσα από το παιχνίδι ανακαλύπτουν την μάθηση, την κοινωνικοποίηση, την ενσυναίσθηση και την συμπερίληψη.

Οι κύριες δραστηριότητες των “Oxygen Academy” είναι η προετοιμασία για το σχολείο, το S.T.E.M.  – Ρομποτική, χοροί Zumba, Hip Hop, Ρυθμική, TABATA ομαδικά παιχνίδια και ειδικά προγράμματα εκγύμνασης για παιδιά, τα οποία συμβάλλουν στη σωστή σωματική και κινητική τους ανάπτυξη, η Θεατρική Αγωγή, αλλά και το Lego Time, με μοναδικές κατασκευές.

Κάθε εβδομάδα στα Κ.Δ.Α.Π. “Oxygen” επιλέγεται ένα θέμα το οποίο και προσεγγίζεται από διαφορετική κατεύθυνση. Για παράδειγμα Αρχαία Ελλάδα, με παράσταση στο Θεατρικό Εργαστήρι, κατασκευές από ανακυκλωμένο χαρτί, μελέτη κειμένων, προβολή ντοκιμαντέρ και όταν τελειώσουν όλα αυτά, τα παιδιά θα σκάψουν στην αυλή για να βρουν μικρά αγαλματάκια για τα οποία ανακαλύπτουν την χρονολογία κατασκευής τους, αλλά και τα χαρακτηριστικά τους.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σχολικής ηλικίας “Oxygen Academy” λειτουργούν τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 22:00, στη Χρυσομαλλούσα, τηλ. επικοινωνίας 2251040189 (Χρυσομαλλούσης και Πάχητος), στην Προκυμαία 22510 26970 (Π. Κουντουριώτη 49), στην Καλλονή, 2253029334 και στον Σκόπελο, 2251084984. Περισσότερες πληροφορίες στο www.oxygenacademy.gr.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση