ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Νέο πρόγραμμα για πολυφωνικό τραγούδι 

Spread the love

Ενα εντατικό μουσικό εργαστήριο καλλιέργειας της φωνής και  πολυφωνικού τραγουδιού ξεκινά από την  Δημοτική Χορωδία «Νίκος Μυρογιάννης» από τηνΑντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Το νέο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2024 και θα διαρκέσει έως καικαλοκαίρι του 2025 υπο την διεύθυνση και τον συντονισμό τηςμουσικοπαιδαγωγού   Μαρίζας Βαμβουκλή.Οι συναντήσεις – πρόβες της χορωδίας θα πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγοΚυριακές ανά δύο ή τρεις εβδομάδες σε χώρο, που θα παρέχει ο Δήμος Μυτιλήνης.Ειδικότερα, ο πρώτος προγραμματισμός συναντήσεων έως και τα Χριστούγεννα είναι οακόλουθος:

  • Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 18.30-21.00
  • Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 18.30-21.00
  • Κυριακή 3 Νοεμβρίου, 18.30-21.00
  • Σάββατο 16 Νοεμβρίου, (κατ’ εξαίρεση) 18.30-21.00
  • Κυριακή 17 Νοεμβρίου, συμμετοχή σε εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης για την επέτειοτης εξέγερσης του Πολυτεχνείου (η ώρα θα ανακοινωθεί)
  • Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 18.00-21.00 (3ωρη τελευταία συνάντηση της χρονιάς)

Θα ακολουθήσει ο δεύτερος προγραμματισμός έως και το Πάσχα του 2025 και στησυνέχεια ο τρίτος προγραμματισμός έως το καλοκαίρι.

Η  Δημοτική Χορωδία «Νίκος Μυρογιάννης» από την απυθύνει κάλεσμα σε παιά και νέα μέλη τους. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τηνΜαρίζα Βαμβουκλή μέσω email στο [email protected] ή να απευθυνθείτε στοΓραφείο Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση