“Ανεμόεσσα” στη γραφική Σκάλα Συκαμιάς

Spread the love

Πάμε μια βόλτα στην Σκάλα Συκαμιάς αυτό το Σαββατοκύριακο, στον γραφικό οικισμό όπου δεσπόζει το εκκλησάκι της Παναγιάς της Γοργόνας, που αποτελεί πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Εκεί βρίσκεται το γνωστό εστιατόριο “Ανεμόεσσα” που κρατά ψηλά και σταθερά την ποιότητα και την γεύση σε όλα τα πιάτα του, εδώ και 25 χρόνια. Με τραπεζάκια που βλέπουν μόνο θάλασσα για να ξεκουράζεται το μάτι και η ψυχή, καθώς απολαμβάνετε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τις βάρκες της περιοχής. 

Η “Ανεμόεσσα” λειτουργεί καθημερινά από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο, κλείνει για 2 μήνες, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα σας περιμένει τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μερικά από τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε είναι οι μοναδικοί λαχανοντολμάδες με θαλασσινά, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, το κριθαρότο με μελάνι σουπιάς, η αστακομακαρονάδα και τα σπαγγέτι με γαρίδες, μύδια αχνιστά, μπακαλιάρο καπνιστό, φέτα σε σπιτικό φύλλο με μέλι και παπαρουνόσπορο, χειροποίητη παστουρμαδόπιτα, γκιουζλεμέδες, σπιτικά ντολμαδάκια, ντόπιο λαδοτύρι σαγανάκι και σαλάτες από τον μπαξέ, ζεστές ή κρύες. 

Από την κουζίνα του εστιατορίου δεν λείπουν φυσικά τα μαγειρευτά κάθε εποχής και τα ψητά της ώρας, όπως κοψίδια, παϊδάκια, λουκάνικο, κοτόπουλο, μπιφτέκια, ζουμερά και πεντανόστιμα. Για το τέλος αφήσαμε τα ξεχωριστά επιδόρπια που ολοκληρώνουν το γεύμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αρμενοβίλ και κορμός σοκολάτας!

Η “Ανεμόεσσα” αναλαμβάνει την διοργάνωση κάθε κοινωνικής εκδήλωσης, κατόπιν συνεννόησης. Υπεύθυνος επιχείρησης Γιώργος Ευαγγέλου. Τηλ. επικοινωνίας 22530 55360.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση