ΣΙΝΕ-ΑΡΙΩΝ: Ταινίες πρώτης προβολής που εντυπωσιάζουν 

Spread the love

Joker: Folie à Deux, στην αίθουσα 1, στις 21:15 έως τις 16 Οκτωβρίου. 

Το φιλμ ξεκινά με τον Τζόκερ-Άρθουρ Φλεκ στη φυλακή, εν αναμονή της δίκης του για τους πέντε φόνους που διέπραξε πριν συλληφθεί – έξι, αν μετρήσουμε κι αυτόν της μητέρας του, για τον οποίο δεν έχει κατηγορηθεί. Η δικηγόρος του προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι σε θέση να δικαστεί ως έχων σώας τας φρένας, και ο ίδιος δεν είναι επίσης καθόλου σίγουρος για το αν ο Τζόκερ και ο Άρθουρ Φλεκ είναι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, και αν ο ένας διέπραξε τους φόνους εν αγνοία ή έστω δίχως τη συμμετοχή του άλλου.

Κλεισμένος στη φυλακή του Άρκαμ, στο έλεος των δεσμοφυλάκων του, βιώνει τη δική του κόλαση, μέχρι τη στιγμή που θα συναντήσει, στη διπλανή πτέρυγα, τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο μιας εξίσου βασανισμένης γυναίκας – τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως – της Χάρλεϊ Κουίν.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 138

ΕΙΔΟΣ: ΔΡΆΜΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ, ΘΡΊΛΕΡ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: TODD PHILLIPS

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: JOAQUIN PHOENIX, LADY GAGA, BRENDAN GLEESON, CATHERINE KEENER, ZAZIE BEETZ, STEVE COOGAN, HARRY LAWTEY, LEIGH GILL, KEN LEUNG, JACOB LOFLAND, SHARON WASHINGTON, TROY FROMIN, BILL SMITROVICH, JOHN LACY

 

Ο Σκαθαροζούμης

 Σήμερα Τετάρτη 9/10, στις 9:00 το βράδυ.

Ο Σκαθαροζούμης πάλι κοντά σας! Μετά από μία αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ επιστρέφουν στο Γουίντερ Ρίβερ. Ακόμα στοιχειωμένη από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη στον άλλο κόσμο ανοίγει κατά λάθος. Με μεγάλους μπελάδες να αναστατώνουν και τους δύο κόσμους, είναι θέμα χρόνου πότε κάποιος θα αναφωνήσει το όνομα του Σκαθαροζούμη τρεις φορές, για να επιστρέψει αυτός ο σκανταλιάρης δαίμονας προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο χαμό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 105

ΕΙΔΟΣ: ΚΩΜΩΔΊΑ, ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: TIM BURTON

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: MICHAEL KEATON, WINONA RYDER, CATHERINE O’HARA, JENNA ORTEGA, JUSTIN THEROUX, WILLEM DAFOE, MONICA BELLUCCI, ARTHUR CONTI, NICK KELLINGTON, SANTIAGO CABRERA, BURN GORMAN, DANNY DEVITO, SAMI SLIMANE, AMY NUTTALL, MARK HEENEHAN, CHARLIE HOPKINSON

 

Η κραυγή σιωπής, Speak No Evil

 Από την Παρασκευή 11/10 έως την Τετάρτη 16/10 στην αίθουσα 2, στις 21.30.

Όταν μια οικογένεια Αμερικανών προσκαλείται να περάσει το σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό μιας γοητευτικής οικογένειας Βρετανών, με τους οποίους έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινάει σαν μια ονειρική απόδραση σύντομα παρεκτρέπεται και εξελίσσεται σε έναν διαταραγμένο ψυχολογικό εφιάλτη. Όσο οι μεν γοητεύονται από τους διαφορετικούς δε και όσο οι δε κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν τους μεν, τόσο η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι γίνεται ολοένα και πιο παράξενη, απειλητική, εφιαλτική.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 110

ΕΙΔΟΣ: Τρόμου, Θρίλερ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: James Watkins

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Mackenzie Davis, Scoot McNairy, James McAvoy, Alix West Lefler, Aisling Franciosi, Dan Hough, Kris Hitchen, Motaz Malhees

 

Το Ατίθασο Ρομπότ 

Το Σάββατο 12/10 στην Αίθουσα 1, στις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή13/10 στην αίθουσα 1, στις 6.30 μ.μ.

Μετά από ένα ναυάγιο, ένα έξυπνο ρομπότ ονόματι Ρόζι βρίσκεται αποκλεισμένο σε ένα ακατοίκητο νησί. Για να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον, η Ρόζι σταδιακά χτίζει σχέσεις με τα ζώα στο νησί και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 102

ΕΙΔΟΣ: ΚΙΝΟΎΜΕΝΑ ΣΧΈΔΙΑ, ΕΠ. ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: CHRIS SANDERS

ΦΩΝΕΣ: ΤΖΊΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ (ΡΌΖΙ), ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΆΚΟΣ, ΤΊΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΌΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΆΝΘΗ ΣΟΝΤΆΚΗ, ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΡΌΚΟΣ

 

Peppa’s CinemaParty 

Το Σάββατο 12/10 στην αίθουσα 2, στις 18.00 και την Κυριακή 13/10 στην αίθουσα 2, στις 18.00.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα απολαύστε την Πέππα το γουρουνάκι, την οικογένειά της και τους φίλους της στη μαγεία της μεγάλης οθόνης. Με 10 αποκλειστικά επεισόδια της Πέππας το γουρουνάκι και με νέους χαρακτήρες που δεν έχετε ξαναδεί. Με ένα bonus επεισόδιο «Πάρτυ στο λεωφορείο» και 5 ολοκαίνουργια τραγούδια που σίγουρα θα κάνουν κάθε παιδί να θέλει να τραγουδήσει και να χορέψει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 66

ΕΙΔΟΣ: ΚΙΝΟΎΜΕΝΑ ΣΧΈΔΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ANDREA TRAN, GRETCHEN MALLORIE

ΦΩΝΕΣ: ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση