Στη ΔΕΘ με Ανδρουλάκη ο Παρασκευαιδης

Spread the love

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Παναγιωτης Παρασκευαιδης έχοντας την ευκαιρία να επισκεφτεί περίπτερα Επιστημονικών, Κοινωνικών και Παραγωγικών φορέων της χώρας, να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους τους για τις προκλήσεις της εποχής μας και να ακούσει  τα προβλήματα και τις προτάσεις τους για την  ανάπτυξη της χώρας.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι παρών και δίπλα σε όλους όσους δημιουργούν, παράγουν, καινοτομούν και  αγωνίζονται καθημερινά για μια Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη» σχολίασε ο Βουλευτής.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση