Καρναβάλι στο Δήμο Μυτιλήνης

Spread the love

Με την παράδοση των γρίφων στους συμμετέχοντες στο «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», άνοιξε η αυλαία για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης από το Δημοτικό Θέατρο, που ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και την αποκριάτικη συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες». 

Στο φετινό, 9ο «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» με θέμα «Το ημερολόγιο του Καπετάν Μωρέλη» συμμετέχουν 21 πληρώματα με 250 άτομα, αριθμός-ρεκόρ για τις διοργανώσεις των τελευταίων ετών, τα οποία ξεκίνησαν την αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού, που θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα, μέσα από γρίφους που βρίσκουν στις σελίδες του ημερολογίου του. 

Το Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης, και στις 15:00, θα διεξαχθούν τα «Παιχνίδια Πλατείας», στην πλατεία Σαπφούς.

Η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Προκυμαία Μυτιλήνης, την Κυριακή με σημείο εκκίνησης στις 14:00 στο χώρο του λιμανιού και τερματισμό μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, όπου θα βρίσκεται το μουσικό συγκρότημα «48 Ώρες» για τη συναυλία. Εκεί θα γίνει και η ανακοίνωση των πληρωμάτων που θα διακριθούν, αλλά και των νικητών για το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού»

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση