Το ενδιαφέρον στο Κάτω Τρίτος

Spread the love

Το ντέρμπι του Αλκιβιάδη με τον Μεσότοπο κυριαρχεί στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Β’ Τοπική αύριο Σάββατο. Οι πρωτοπόροι με νίκη θα κάνουν μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση, ενώ από την άλλη ο Μεσότοπος αν φύγει με βαθμό ή βαθμούς θα γίνει και αυτός φαβορί για την άνοδο. Αμφίρροπο παιχνίδι στο Ίππειος με τον Αστέρα που είναι ανεβασμένος να υποδέχεται τον Αίαντα, ενώ δύσκολη αποστολή έχει η Φίλια στην Καλλονή με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ο Ανδρονικάς φαινομενικά θα έχει το πιο εύκολο έργο από τους πρωτοπόρους καθώς θα φιλοξενήσει τον Παπανικολή, ενώ εύκολα ή δύσκολα η Δόξα αναμένεται να περάσει από τα Βασιλικά. Τέλος, προβάδισμα για το τρίποντο έχει η Προοδευτική κόντρα στα Λιονταράκια. Συνοπτικά:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, 15.00

Αστέρας Ιππείου – Αίας

Βασιλικά – Δόξα

Προοδευτική – Λιονταράκια

Απόλλων – Φίλια

Ανδρονικάς – Παπανικολής

Αλκιβιάδης – Μεσότοπος

 

Διαζύγιο Μυρογιάννη με Όλυμπο

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολύμπου αποτελεί από προχθές το βράδυ ο Στρατής Μυρογιάννης. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους με τον νεαρό τεχνικό με δήλωσή του να εύχεται στην ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας του Ολύμπου να με επιλέξει ως προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας. Δυστυχώς μετά από πολλές ατυχίες τραυματισμών αλλά και άλλων προβλημάτων που δεν είναι της παρούσης, δεν μπόρεσε να δείξει το πρόσωπο που έπρεπε. Έστω και τώρα θα πρέπει όλος ο κόσμος και κυρίως οι παίκτες να αφυπνιστούν. Ας είναι η δική μου αποχώρηση η σπίθα αυτή, ώστε η ιστορική αυτή ομάδα να δείξει όλα τα στοιχεία που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους τους εμπλεκόμενους με την ομάδα, διοίκηση, παίκτες, φιλάθλους και στον επόμενο προπονητή. Ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί να σταθούν όλοι στο ύψος τους».

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση