Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σωτηράκης KAS Group: Νέο κατάστημα στην Παγανή

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η εταιρεία Σωτηράκης ΚΑS Group από την Γέρα όπου εδώ και περίπου 45 χρόνια έχει κυριαρχήσει  στην εμπορία αλουμινίου και σιδήρου, έκανε το μεγάλο βήμα και από τις 30 Σεπτεμβρίου εγκαινίασε το νέο ολοκαίνουργιο κατάστημα στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην Παγανή (στο κτίριο Εισαντέξ).  Σε ένα χώρο 1.100 τ.μ. μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τις εγκαταστάσεις,  τη μόνωση, τη θέρμανση του σπιτιού σας. Όσον αφορά το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» η έκθεση της Παγανής έχει προτάσεις για κάθε εργασία που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας, καθώς και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία Σωτηράκης – ΚΑS Group είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρύθηκε το 1970 από τον πατέρα Αθανάσιο Σωτηράκη. Εκπαιδευμένος δίπλα σε αξιόλογο τεχνίτη υδραυλικό – σιδηρουργό έμαθε καλά την τέχνη του σιδηρουργού και υδραυλικού. Αφού δούλεψε αρκετά χρόνια δίπλα στο μάστορά του, τα τελευταία μάλιστα, ως συνεταίρος, το 1975 άνοιξε τη δική του επιχείρηση σε ιδιόκτητο κατάστημα στον Παπάδο της Γέρας.

Το 1990 μπήκε στην επιχείρηση ο μεγάλος γιος Κώστας Σωτηράκης και η εταιρεία άρχισε να εξαπλώνεται σε έκταση και σε τζίρους. Αργότερα το 1993 ο Κυριάκος Σωτηράκης, ο δεύτερος γιος του, προστέθηκε στην ομάδα και η εταιρεία άρχισε να απογειώνεται.

Τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται τα δυο αδέλφια που έχουν πλέον αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, είναι η εμπορία αλουμινίου και σιδήρου, οι μεταλλικές κατασκευές, το εμπόριο υδραυλικών. Υπάρχει επίσης τεράστια γκάμα εργαλείων για τον ερασιτέχνη, τον επαγγελματία, καθώς και εμπόριο γεωργικού εξοπλισμού και μηχανημάτων για τον αγρότη.

Στο τέλος της χιλιετίας η Σωτηράκης ΚΑΣ έγινε αντιπρόσωπος της εταιρείας STIHL. Το 2000 εξαπλώνεται στο χώρο της θέρμανσης με έκθεση 80 τ.μ. και συνεργασία με τους πιο γνωστούς οίκους του χώρου. 

Μετά το 2002 η εταιρεία αποκτά καινούργιες εγκαταστάσεις σε ένα σύγχρονο κτίριο 600 τ.μ. στο οποίο εκτός από εμπόριο αλουμινίου και σιδήρου και τμήμα μεταλλικών κατασκευών δημιουργείται νέο τμήμα ηλεκτροστατικής βαφής μετάλλων.

Οι αδελφοί Σωτηράκη το 2007 ιδρύουν σύγχρονη μονάδα κατασκευής ρολών, γκαραζόπορτας και σήτας, τα οποία διοχετεύουν εκτός από την τοπική αγορά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Λειτουργώντας ήδη δυο καταστήματα στον Παπάδο και ένα στο Πέραμα, αποφασίζουν να μπουν και στην αγορά της Μυτιλήνης, καθώς ήδη έχουν αναπτύξει ένα μεγάλο πελατολόγιο. Από το Σεπτέμβριο άνοιξε τις πύλες της μια μεγάλη έκθεση προϊόντων  στην Παγανή (στο κτίριο Εισαντέξ) και η Σωτηράκης ΚΑS Group μπαίνει πλέον δυναμικά και στην αγορά της πόλης. 

Στο νέο κατάστημα της Παγανής, στο 2ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης – Καλλονής, θα βρείτε:

  • Συστήματα θέρμανσης: Λέβητες βιομάζας, λέβητες πετρελαίου, ενεργειακά τζάκια, σόμπες ξύλου, σόμπες πέλετ, καμινάδες ΙΝΟΧ  κ.ά.. Όλα σε μια τεράστια γκάμα που συνεχώς εμπλουτίζεται. Θα βρείτε επίσης και βιοκαύσιμα, με το κουκούτσι ελιάς, πέλετ, όλα στις καλύτερες τιμές.

Θα βρείτε επίσης:

  • Ηλιακά συστήματα: ηλιακοί θερμοσίφωνες, θερμοσίφωνες και μπόιλερ
  • Αγροτικά μηχανήματα: Ραβδιστικά τελευταίας τεχνολογίας, δίχτυα, «σκατζόχοιροι», δεξαμενές λαδιού κ.ά..
  • Τα πάντα από υδραυλικά είδη 
  • Γεωργικά μηχανήματα: αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, σκαπτικά, γεννήτριες, μοτέρ, κινητήρες βενζίνης κ.ά. Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης και τα σχέδια βελτίωσης.
  • Χρώματα. Μονωτικά χρώματα, υλικά θερμοπροσόψεων, εργαλεία ελαιοχρωματισμού, εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, αναλώσιμα.
  • Είδη σπιτιού: από πλαστικές ντουλάπες, ντουλάπες αποθήκευσης, σκάλες, είδη καθαρισμού, επαγγελματικού καθαρισμού, είδη κήπου.
  • Πωλήσεις κοντέινερ
  • Και φυσικά τα πάντα από εμπόριο αλουμινίου, σιδήρου.  

Η νέα έκθεση στην Παγανή, όπως τονίζει ο κ. Κώστας Σωτηράκης, είναι ένας «ζωντανός» χώρος με στόχο να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και ν’ ανανεώνεται και με νέα γκάμα προϊόντων ανάλογα με τη ζήτηση. Τα αδέλφια Κώστας και Κυριάκος Σωτηράκης, με την πολυετή τους πείρα, εγγυώνται το αποτέλεσμα, όποια και αν είναι η επιλογή σας.

  • Η «Σωτηράκης ΚΑS GROUP» βρίσκεται στο  2ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης – Καλλονής (κτίριο Εισαντέξ).
  • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 7.30-3.30, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 7.30-19.30.
  • Τηλ. επικοινωνίας: 22510 84400. 
  • Θα βρείτε την επιχείρηση και στο Facebook Kas Group-Σωτηράκης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img