Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΑΡΙΩΝ»: «After 3: Μετά την πτώση» και… «Σπίριτ ο Ατίθασος»!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Οι προβολές της αισθηματικής ταινίας «After 3: Μετά την πτώση» ξεκινούν απόψε στις 21:00 στον Κινηματογράφο Αρίων. Το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών «AFTER» βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Την ταινία σκηνοθετεί η Καστίλ Λάντον και πρωταγωνιστούν οι Ζοζεφίν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάινς-Τίφιν, Κιάνα Μαντέιρα, Αριέλ Κέμπελ, Μίρα Σορβίνο, Στίβεν Μόγιερ, Λουίζ Λόμπαρντ, Ρομπ Εστές, Κάρτερ Τζένγκινς, Τσανς Πέρντομο και Φράνσις Τέρνερ. Θα προβάλλεται από απόψε έως τη Δευτέρα στις 21:00 και την Τετάρτη 22/9 στις 18:45 και στις 21:00. 

Ταυτόχρονα, το Σαββατοκύριακο, στις 18:30, προβάλλεται και η παιδική ταινία «Σπίριτ: ο Ατίθασος». Η ιστορία αφορά μια πεισματάρα κοπέλα που λαχταρά όσο τίποτα ένα μέρος για να ανήκει. Η Λάκι ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας όταν η ζωή της διασταυρώνεται με ένα άγριο άλογο, τον Σπίριτ. Όλα ξεκίνησαν επειδή η μικρή Λάκι Πρέσκοτ είναι ξεροκέφαλη και δεν αντέχει τους κανόνες και τους περιορισμούς, όπως ήταν και η μαμά της. Η Λάκι μεγάλωνε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Κόρα, της θείας της, που θέλει μόνο το καλό για τη μικρή της ανιψιά, αλλά δεν ξέρει πώς να της το προσφέρει. Αναγκάζεται λοιπόν να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο και το αποτέλεσμα θα είναι η ζωή της να αλλάξει δραματικά.

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img