Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυνατά παιχνίδια σε Αγιάσο και Αγία Παρασκευή

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δυο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play off, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο. Η υπόθεση του τίτλου στην Α΄ Κατηγορία έχει πάρει ‘’φωτιά’’ καθώς τρεις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και απ’ ό,τι φαίνεται όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ο Αιγέας που πλέον συγκατοικεί στην κορυφή με τον Διαγόρα έχει δύσκολο παιχνίδι στην Αγιάσο με τον Όλυμπο, που είναι και αυτός γερά στο κόλπο του τίτλου, αφού βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. 

Μάλιστα αν καταφέρει και κερδίσει τον Αιγέα θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές του για να πάρει το πρωτάθλημα, αφού θα πιάσει τον Αιγέα στη βαθμολογία. Αντίθετα η ομάδα του Πλωμαρίου αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και θα πάει στην Αγιάσο με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρηθεί κοντά με τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. 

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και το άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αετό. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αιγέα θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη, προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη ο Αετός μπορεί να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα, ειδικά μετά την επιβολή του -5, ωστόσο έχει αποδείξει πως χτυπάει όλα τα παιχνίδια, κάτι που θα κάνει και κόντρα στον Διαγόρα, παίζοντας για την ιστορία του. 

Τώρα στα play out και την 2η αγωνιστική, που θα γίνει επίσης αύριο Σάββατο, οι δυο ομάδες που θα μονομαχήσουν για την αποφυγή της μιας θέσης που οδηγεί σε υποβιβασμό έχουν παιχνίδια στις έδρες τους. Ο Αλκιβιάδης παίζει με την Αναγέννηση Γέρας και θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει και ο Ανδρονικάς, που φιλοξενεί στα Παράκοιλα τον Κεραυνό. 

Play off

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:30

  • Όλυμπος – Αιγέας (γηπ. Αγιάσου)
  • Διαγόρας – Αετός (γηπ. Αγ. Παρασκευής)
  • Ρεπό: Αρίων Μηθ.

Play out

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:30

  • Αλκιβιάδης – Αν/ση Γέρας (γηπ. Κ. Τρίτους)
  • Ανδρονικάς – Κεραυνός (γηπ. Παρακοίλων)
  • Ρεπό: Φίλια
spot_img

More articles

spot_img