Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κομβική αγωνιστική!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δυο ντέρμπι που εν πολλοίς θα κρίνουν πολλά για το αν θα διεξαχθούν play off τίτλου στην Α΄ Κατηγορία, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Στο γήπεδο των Λουτρών ο Αετός που αύξησε την διαφορά του από την δεύτερη θέση στους οκτώ βαθμούς με νίκη απέναντι στον Διαγόρα, που δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Από την άλλη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ως προς το αν θα έχουμε play off. Το άλλο σημαντικό ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Πλωμάρι με μονομάχους τον Αιγέα και τον Όλυμπο που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, να θέλουν το τρίποντο, ώστε να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Στα άλλα παιχνίδια η Αναγέννηση Γέρας θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ανδρονικά, που με την σειρά του είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει για βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να σώσει την χρονιά. Το ενδιαφέρον, όσον αφορά την μάχη της παραμονής, είναι μεγάλο και σε αυτό το πλαίσιο διεξάγονται δυο τελικοί, στη Σκάλα Καλλονής Προοδευτική – Αρίων Μήθυμνας και στο Κάτω Τρίτος Αλκιβιάδης – Ατρόμητος Ανεμότιας. 

Τέλος, βαθμολογικά αδιάφορο χαρακτηρίζεται το ματς του Οδυσσέα Ελύτη με την Φίλια. 

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Κυριακή, 15:30

  • Αν/ση Γέρας – Ανδρονικάς (γηπ. Παπάδου)
  • Αιγέας – Όλυμπος (γηπ. Πλωμαρίου)
  • Προοδευτική – Αρίων Μηθ. (γηπ. Σκ. Καλλονής)
  • Αλκιβιάδης – Ατρόμητος Αν. (γηπ. Κ. Τρίτους)
  • Οδ. Ελύτης – Φίλια (γηπ. Θερμής)
  • Αετός – Διαγόρας (γηπ. Λουτρών)
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img