Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μάχες… παντού!

Σημαντικά παιχνίδια κυρίως για τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία.

Αύριο Σάββατο θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις. Ο πρώτος της βαθμολογίας Αετός έχει εκτός έδρας αποστολή στον Μεσότοπο και στοχεύει σε ένα ακόμα τρίποντο. Από την άλλη ο ΑΟΜ θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στην ομάδα των Λουτρών και παράλληλα να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία. Δυνατή αναμένεται να είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Διαγόρα και την Προοδευτική. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και θέλουν να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα. Ακόμη τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει ο Όλυμπος απέναντι στον Κεραυνό που θα προσπαθήσει για το καλύτερο. 

Τώρα την Κυριακή θα γίνουν δύο σημαντικές αναμετρήσεις με ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξουν η Αναγέννηση Γέρας και ο Απόλλων Δαφίων στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ τους τρεις βαθμούς θέλουν Ατρόμητος Ανεμότιας και Ανδρονικάς. Αμφίρροπη αναμένεται να είναι η αναμέτρηση του Οδυσσέα Ελύτη με την Φίλια, ενώ τέλος ο Αιγέας έχει το προβάδισμα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Όλυμπος – Κεραυνός (γήπεδο: Αγιάσου, διαιτητής: Συβρής)
  • Διαγόρας – Προοδευτική (γήπεδο: Αγ. Παρασκευής, διαιτητής: Κουλουδής)
  • ΑΟ Μεσοτόπου – Αετός (γήπεδο: Μεσοτόπου, διαιτητής: Μποντάκης)

Κυριακή, 15:00

  • Οδ. Ελύτης – Φίλια (γήπεδο: Θερμής, διαιτητής: Λέκας)
  • Αιγέας – Αρίων Μηθ. (γήπεδο: Πλωμαρίου, διαιτητής: Βλουτέλλης)
  • Ατρόμητος Αν. – Ανδρονικάς (γήπεδο: Αγ. Παρασκευής, διαιτητής: Βουρανής)
  • Αν/ση Γέρας – Απόλλων Δαφ. (γήπεδο: Παπάδου, διαιτητής: Κουλουδής).