Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι αποδείξεων στην Αγιάσο, Όλυμπος – Διαγόρας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η 7η αγωνιστική, η οποία διεξάγεται την Κυριακή, περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Διαγόρα, ενώ και τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Στην Αγιάσο συναντιούνται ο Όλυμπος με τον Διαγόρα σε ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας. Η ομάδα της Αγιάσου την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της απέναντι στον Αετό, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τρίτη θέση. Αυτό σημαίνει πως θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Διαγόρα, προκειμένου να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. 

Από την άλλη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής εφόσον καταφέρει και φύγει με αποτέλεσμα από την Αγιάσο, τότε θα αφήσει ακόμη πιο πίσω τον προσεχή της αντίπαλο. Από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι θέλει να επωφεληθεί ο Αιγέας που θα μεταβεί στον Παπάδο για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γέρας. Ο Αετός μετά τα δυο ισόπαλα αποτελέσματα στα ντέρμπι με Διαγόρα και Όλυμπο έφθασε η ώρα να επιστρέψει στα τρίποντα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό. 

Στην Φίλια η τοπική ομάδα έχει το προβάδισμα απέναντι στον ουραγό Ανδρονικά, ενώ ο επίσης τελευταίος Αλκιβιάδης φιλοξενεί τον Αρίωνα Μήθυμνας, ψάχνοντας ακόμα τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή, 15:00

  • Αν/ση Γέρας – Αιγέας (γηπ. Παπάδου)
  • Φίλια – Ανδρονικάς (γηπ. Φίλιας)
  • Αετός – Κεραυνός (γηπ. Λουτρών)
  • Αλκιβιάδης – Αρίων Μηθ. (γηπ. Κ. Τρίτους)
  • Όλυμπος – Διαγόρας (γηπ. Αγιάσου)
spot_img

More articles

spot_img
spot_img