Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι στην Αγία Παρασκευή Διαγόρας – Αιγέας!

Το ντέρμπι του Διαγόρα με τον Αιγέα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία, αγώνας που θα γίνει την Κυριακή.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής για να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και ο Αιγέας για να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Ακόμη την ίδια μέρα θα αγωνιστεί και ο πρωτοπόρος Αετός που φιλοξενεί την Φίλια και ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για την ομάδα των Λουτρών, καθώς απέναντί της θα βρει μία πάντα υπολογίσιμη ομάδα.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση Όλυμπος – Ανδρονικάς όπου η ομάδα της Αγιάσου έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ενώ ο Ανδρονικάς θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Τώρα αύριο Σάββατο θα γίνουν τέσσερις αναμετρήσεις. Ο εκπληκτικός μέχρι στιγμής Οδυσσέας Ελύτης θα παίξει στα Λουτρά αντί για τη Θερμή με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας, που ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στη Μόρια ο Κεραυνός θα υποδεχθεί την Προοδευτική, ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Ατρόμητος Ανεμότιας με τον Απόλλωνα Δαφίων, ενώ στον Μεσότοπο η τοπική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Οδ. Ελύτης – Αν/ση Γέρας (γήπεδο: Λουτρών, διαιτητής: Παντελαίων)
  • Κεραυνός – Προοδευτική (γήπεδο: Μόριας, διαιτητής: Δουκάκης)
  • Ατρόμητος Αν. – Απόλλων Δαφ. (γήπεδο: Αγίας Παρασκευής, διαιτητής: Κουλουδής)
  • ΑΟ Μεσοτόπου – Αρίων Μηθ. (γήπεδο: Μεσοτόπου, διαιτητής: Μποντάκης)

Κυριακή, 15:00

  • Όλυμπος – Ανδρονικάς (γήπεδο: Αγιάσου, διαιτητής: Λέκας)
  • Διαγόρας – Αιγέας (γήπεδο: Αγίας Παρασκευής, διαιτητής: Βουρανής)
  • Αετός – Φίλια (γήπεδο: Λουτρών, διαιτητής: Βλουτέλλης).