Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέφτει η αυλαία στην κανονική περίοδο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πέφτει αύριο Σάββατο η αυλαία στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Ως γνωστόν play off δεν θα γίνουν από την στιγμή που ο Αετός κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, οπότε πηγαίνει στο Πλωμάρι βαθμολογικά αδιάφορος για να παίξει με τον Αιγέα, που θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει την άτυπη 2η θέση. 

Στα άλλα παιχνίδια ο Όλυμπος που υποδέχεται την Φίλια με δική του νίκη και ήττα του Αιγέα από τον Αετό, θα είναι αυτός που θα τερματίσει δεύτερος καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα του Πλωμαρίου. Ο Διαγόρας έχει εκτός έδρας υποχρέωση με τον Ανδρονικά, θέλοντας το τρίποντο προκειμένου να τερματίσει στην 4η θέση. Στον Παπάδο η Αναγέννηση Γέρας θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά, υποδεχόμενη τον Αλκιβιάδη. 

Στη Σκάλα Καλλονής η υποβιβασμένη Προοδευτική παίζει με τον Οδυσσέα Ελύτη που ό,τι και αν γίνει στο μεταξύ τους ματς έχει κλειδώσει την έκτη θέση. Τέλος, αν ένα παιχνίδι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, αυτό είναι του Αρίωνα Μήθυμνας με τον Ατρόμητο Ανεμότιας, δυο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς, προκειμένου να μπουν με καλή συγκομιδή πόντων στα play out, εκεί όπου θα αγωνιστούν επίσης η Φίλια, ο Αλκιβιάδης και ο Ανδρονικάς. 

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής (τελευταία)

Σάββατο, 15:30

  • Αν/ση Γέρας – Αλκιβιάδης (γηπ. Παπάδου)
  • Προοδευτική – Οδ. Ελύτης (γηπ. Σκ. Καλλονής)
  • Αιγέας – Αετός (γηπ. Πλωμαρίου)
  • Ανδρονικάς – Διαγόρας (γηπ. Παρακοίλων)
  • Όλυμπος – Φίλια (γηπ. Αγιάσου)
  • Αρίων Μηθ. – Ατρόμητος Αν. (γηπ. Μήθυμνας)
spot_img

More articles