Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο με μεγάλο ενδιαφέρον

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε τρία γήπεδα. 

Για την 18η αγωνιστική στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους, Αλκιβιάδης και Ανδρονικάς διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη των δυο για την αποφυγή του υποβιβασμού. Παρότι ακολουθεί η διαδικασία των play outs, το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, ο μεν Αλκιβιάδης για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ο δε Ανδρονικάς για να αποσπαστεί επτά βαθμούς από τον αντίπαλό του και ουσιαστικά να καθαρίσει από τώρα την παραμονή. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ευνοημένη θα βγει η ομάδα των Παρακοίλων. 

Δυο σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν την πέμπτη ομάδα των play offs γίνονται στα γήπεδα Πέτρας και Φίλιας με Αρίωνα Μήθυμνας και Φίλια να υποδέχονται σε αυτά Αιγέα και Αετό αντίστοιχα. Ο Αρίων Μήθυμνας χρειάζεται ένα βαθμό για να παραμείνει εντός πεντάδας, ωστόσο μπορεί να μπει στα play off ακόμα και σε περίπτωση ήττας, εφόσον η Φίλια χάσει από τον Αετό που είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, όπως και ο Αιγέας κόντρα στον Αρίωνα. Με την σειρά της η Φίλια για να παίξει στα play off θα πρέπει να κερδίσει τον Αετό και παράλληλα ο Αρίων να ηττηθεί από τον Αιγέα. 

Ακόμη τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην 18η αγωνιστική έχουν ο πρωτοπόρος Διαγόρας, που παίζει στο γήπεδό του με τον Κεραυνό, όπως και ο Όλυμπος που φιλοξενεί την Αναγέννηση Γέρας. 

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Κυριακή, 15:00

  • Όλυμπος – Αν/ση Γέρας (γηπ. Αγιάσου)
  • Διαγόρας – Κεραυνός (γηπ. Αγ. Παρασκευής)
  • Αλκιβιάδης – Ανδρονικάς (γηπ. Κ. Τρίτους)
  • Φίλια – Αετός (γηπ. Φίλιας)
  • Αρίων Μηθ. – Αιγέας (γηπ. Πέτρας)
spot_img

More articles

spot_img