Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τελικός επιβίωσης για Ανδρονικά – Αλκιβιάδη στα Παράκοιλα!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Είναι η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας που το ενδιαφέρον της επερχόμενης 9ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, εστιάζεται στην ουρά της βαθμολογίας και όχι στις υψηλές θέσεις. 

Και αυτό διότι αύριο στο γήπεδο Παρακοίλων αναμετρώνται ο Ανδρονικάς με τον Αλκιβιάδη, που μετά από οκτώ αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αντιλαμβάνεται κανείς την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δυο ομάδες, που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, που για όποια την κατακτήσει  θα σημαίνει μισή παραμονή στην κατηγορία. 

Στις υψηλές θέσεις το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι αυτό ανάμεσα στον Αετό και την Φίλια η οποία διαθέτει φέτος ένα αξιόλογο υλικό, που αποτελείται από καλούς ποδοσφαιριστές. Ο πρωτοπόρος Διαγόρας διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αιγέα που φιλοξενεί τον Αρίωνα Μήθυμνας. Τέλος, στα τρίποντα θέλει να επιστρέψει ο Όλυμπος που παίζει στον Παπάδο με την Αναγέννηση Γέρας. 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Αν/ση Γέρας – Όλυμπος (γηπ. Παπάδου)
  • Κεραυνός – Διαγόρας (γηπ. Μόριας)
  • Ανδρονικάς – Αλκιβιάδης (γηπ. Παρακοίλων)
  • Αετός – Φίλια (γηπ. Λουτρών)
  • Αιγέας – Αρίων Μηθ. (γηπ. Πλωμαρίου)
spot_img

More articles